Scramble після turecki
(покроковий рецепт з фото)
Турецька кухня - це ситні блюда і свіжі овочі, а також сирний сир. І всі ці три відмінних рис зійшлися в одному рецепті. Він яскравий за смаком і зовнішнім виглядом і одночасно простий. Дивіться!
Насправді цей варіант є знайомою нам яєчнею-плетухою, тільки в удосконаленому вигляді. Додамо овочів і трохи гостроти - і вуаля, вийшло щось цікаве. Вивчіть, як приготувати скрембл по-турецьки. Він стане одним з улюблених сніданків на всю сім'ю, тим більше, що овочі можна пробувати різні.
- Яйце - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1, 5 штуки
- Помідори консервовані подрібнені - 400 грам
- Фета - 100 грам
- Петрушка - 15 грам
- Червоний перець пластівцями - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор білий - 1 щіпка
1. Для початку дрібно наріжте цибулю, перець і петрушку.
2. Потім на сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому протягом 2-х хвилин цибулю. Потім до нього додайте перець. Готуйте овочі ще 3 хвилини. Далі додайте помідори, перець, сіль і цукор. Гасіть інгредієнти протягом 5 хвилин.
3. Далі додайте яйця. Через 1 хвилину почніть їх активно заважати. Доведіть масу до кипіння, а потім тушкуйте її протягом 5 хвилин.
4. В готовий скрембл додайте петрушку і сир дрібними шматочками. Смачного вам сніданку!