Рецепт Dorado після Середземномор'я фото

Dorado після Середземномор'я
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти, Обробка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Що приготувати на романтичну легку вечерю? звичайно, запечену рибу! Розповідаю вам рецепт, як приготувати дорадо по-середземноморському. Додамо до риби ароматні трави, чорний перець, волоські горіхи і лимон.

Дорадо - риба з щільним білим м'ясом без дрібних кісточок. Від вас буде потрібно мінімум зусиль і часу, щоб вийшло смачне блюдо на обід або вечерю. Запікається дорадо по-середземноморському під сумішшю подрібнених горіхів і зелені.

  • Корифена - 1 штука
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Braai - 1 пучок (або петрушка)
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Кардамон - 3 штуки
  • Чорний перець - 2-3 штук
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Dorado після Середземномор'я - фото крок 1
Рибу очистіть від луски, попатраєте, видаліть плавники, промийте під холодною водою, обсушити. Зелень вимийте, цибуля очистіть.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 2
За тушці риби зробіть два косих надрізу з обох сторін, приправити сіллю, бризніть оливковою олією, помістіть в форму для запікання. Поставте в розігріту до 240 градусів духовку на 10 хвилин.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 3
В цей час горіхи, зелень, цибуля і спеції подрібніть в блендері.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 4
Горіхову масу злегка обсмажте на сухій сковороді.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 5
Потім обсмажену суміш розкладіть поверх рибки, полийте соком 1/2 лимона. Снизьте жар духовки до 180 ° С і продовжуйте запікати ще 15 хвилин.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 6
Подавайте запечену дорадо з зеленню і лимоном. Смачного!

Схожі рецепти