Рецепт Dorado після Середземномор'я фото

Dorado після Середземномор'я
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Що приготувати на романтичну легку вечерю? звичайно, запечену рибу! Розповідаю вам рецепт, як приготувати дорадо по-середземноморському. Додамо до риби ароматні трави, чорний перець, волоські горіхи і лимон.

Опис приготування:

Дорадо - риба з щільним білим м'ясом без дрібних кісточок. Від вас буде потрібно мінімум зусиль і часу, щоб вийшло смачне блюдо на обід або вечерю. Запікається дорадо по-середземноморському під сумішшю подрібнених горіхів і зелені.

  • Корифена - 1 штука
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Braai - 1 пучок (або петрушка)
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Кардамон - 3 штуки
  • Чорний перець - 2-3 штук
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Dorado після Середземномор'я - фото крок 1
Рибу очистіть від луски, попатраєте, видаліть плавники, промийте під холодною водою, обсушити. Зелень вимийте, цибуля очистіть.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 2
За тушці риби зробіть два косих надрізу з обох сторін, приправити сіллю, бризніть оливковою олією, помістіть в форму для запікання. Поставте в розігріту до 240 градусів духовку на 10 хвилин.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 3
В цей час горіхи, зелень, цибуля і спеції подрібніть в блендері.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 4
Горіхову масу злегка обсмажте на сухій сковороді.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 5
Потім обсмажену суміш розкладіть поверх рибки, полийте соком 1/2 лимона. Снизьте жар духовки до 180 ° С і продовжуйте запікати ще 15 хвилин.
Dorado після Середземномор'я - фото крок 6
Подавайте запечену дорадо з зеленню і лимоном. Смачного!

Схожі рецепти