Якщо курка в Середземномор'ї
(покроковий рецепт з фото)
Якщо курка в Середземномор'ї - цей рецепт дуже любимо в нашій родині, він дуже виручає, коли несподівано приїжджають гості. Готується курка по-середземноморському швидко, але виходить - супер!
Кожній людині подобаються страви, приготування яких не вимагають спеціальних навичок. А якщо додати до цього швидкість приготування - то відразу стане улюбленим і незамінним. Курка по-середземноморському зі смаженими овочами готується досить легко і швидко. На приготування страви знадобиться близько 50 хвилин. Курка виходить смачною і на вигляд страва красиво виглядає. Дивіться як приготувати курку по-середземноморському!
- Куряче філе - 8 штук
- Лимон - 2-3 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Орегано - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Біле вино - 100 мілілітрів
- Червоний мелений перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сир фета - 100 грам
Очищаємо лимон від цедри.
Із залишків видавлюємо сік лимона.
Подрібнюємо розмарин і орегано (якщо ви використовуєте їх свіжими).
Подрібнюємо часник і нарізаємо болгарський перець на тонкі смужки.
У сотейнику розігріваємо невелику кількість оливкової олії. Злегка тушкуємо курочку і посипаємо її роздрібнений часником, червоним меленим перцем і солимо за смаком.
Обсмажуємо філе з двох сторін.
Додаємо подрібнений розмарин, орегано і лимонну цедру.
Через пару хвилин додаємо болгарський перець, і все це тушкуємо до тих пір, поки перець не почне пом'якшуватися і присмажуватися.
Додаємо вино, лимонний сік і тушем до повної готовності філе.
Готове філе викладаємо на велике блюдо і зверху кришимо сир фета.