Якщо-якщо (желе)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися рецептом, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати агар-агар (желе). Це сама основа, тому наведу простий приклад приготування желе з водою. Потім ви зможете його ускладнити.
Якщо немає, якщо soderƶit Цукора, жиру і цукру, зате в ньому високий вміст клітковини. Тому все десерти з агар-агар підходять для схуднення. Крім десертів, таких як пудинги, муси, чизкейки, желе і заварні креми, агар-агар використовують в приготуванні заливних блюд і холодцю.
- Якщо poroşok - 2 чайних ложки
- Вода - 500 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1
У невеликій сотейник налийте воду кімнатної температури, додайте порошок агар-агар. Ретельно перемішайте.
2
Поставте сотейник на середній вогонь і, постійно перемішуючи, доведіть вміст до бурління. Після кипіння весь порошок агар-агар повинен розчинитися.
3
Додайте в сотейник цукор і варіть суміш на слабкому вогні, перемішуючи, 2 хвилини.
4
Зніміть сотейник з вогню і вилийте гарячу суміш в керамічне або скляне блюдо для випічки. Дайте желе охолонути до кімнатної температури, потім приберіть в холодильник на 20-30 хвилин.
5
Наріжте пласт желе на кубики - і можна подавати на стіл. У холодильнику желе на агар-агар може зберігатися 3 дня.