Якщо курка на азербайджанською мовою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт курки по-азербайджанські, який припаде до смаку всім гурманам. Така курочка дуже легко готується, але смак при цьому неймовірний - солодкість волоських горіхів і легка кислинка.
Якщо ви, як і я, любите пробувати все нове і незвичайне, тоді цей рецепт приготування курки по-азербайджанські, безсумнівно, сподобається вам. Насправді азербайджанська кухня по праву вважається однією з найсмачніших на сході, адже тут таке неймовірне поєднання смаків і ароматів, що просто дух захоплює. Як і всюди, в цій кухні є страви досить складні, а є трохи легше, і якщо вже і починати з чогось знайомство з традиційними стравами Азербайджану, так тільки з цього простого рецепту курки по-азербайджанські. Ви без особливих зусиль з ним впораєтеся, а смак приготованого блюда в повній мірі продемонструє вам всі особливості і тонкощі національної кухні цієї чудової країни. Так що вперед, панове, на зустріч нових смакових відчуттів!
- Курка - 1 штука (середня)
- Горіхи волоські мелені - 200 грам
- Лук червоний - 1-2 штук
- Лавашана - 1 штука (можна замінити соусом з аличі, сливи або кизил, ткемалі)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком