Якщо курка в фламандською
(покроковий рецепт з фото)
Це по-справжньому вишукану страву, яке підійде як для звичайного сімейного вечері, так і для романтичного побачення. Ви дуже легко з ним впораєтеся і справите незабутнє враження.
Це рецепт приготування курки по-фламандські вже давно не був для мене новиною. Хоча краще сказати так: до знайомства з цією стравою, я досить часто готувала курку з додаванням вершків, перцю і цибулі, і це навіть було моїм коронною стравою. І якось раз я абсолютно випадково натрапила на цей класичний рецепт курки по-фламандські, і мене дуже зацікавив тут один інгредієнт - пиво. Загалом, я довго не наважувалася додавати його, але потім моє цікавість узяла верх, і на вечерю чоловікові я зробила таку курочку. Я навіть не очікувала, що ефект буде настільки приголомшливий, адже пиво надає всьому блюду такий неповторний смак і легкий хлібний аромат, чоловік відразу помітив ці приємні зміни. І тепер ми готуємо курку тільки за цим рецептом, і вам я його теж дуже раджу!
- Куряче філе - 500-600 грам
- Перець солодкий червоний - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Вершки - 200 грам
- Пиво світле - 200-250 мілілітрів
- Борошно - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком