Десерт, якщо agare
(покроковий рецепт з фото)
Агар-агар - це такий аналог желатину з червоних водоростей. Дуже популярний в веганскої кухні. Сьогодні як раз пропоную спробувати десерт без продуктів тваринного походження.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати десерт на агар-агар. Горіхи кешью можна попередньо замочити на пару годин, якщо у вас недостатньо потужний блендер. Ягоди вибирайте за смаком. Якщо використовуєте заморозку, то повністю розморозити їх перед приготуванням десерту. За смаку він нагадує сирний десерт, з ягідної ноткою. Дуже смачний, легкий і креязикай. Беріть на замітку!
- Вівсяне молоко - 1 Склянка
- Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Кешью - 30-40 грам
- Ягоди - 60-80 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Збийте вівсяне молоко з цукром і кешью в блендері. Консистенція повинна вийде однорідної.
Агар-агар розчиніть у невеликій кількості води. Перешкодьте, щоб не залишалося грудочок.
Перелийте молочну суміш в каструлю. Почніть нагрівати на середньому вогні.
Влийте воду з агар-агаром, додайте ягоди. Варіть суміш 2 хвилини до закипання. Постійно помішуючи.
Перелийте загусла масу в силіконову форму. Залиште на 1 годину в холодильнику.
Десерт з агару готовий, смачного!