Рецепт Десерт, якщо agare фото

Десерт, якщо agare
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Агар-агар - це такий аналог желатину з червоних водоростей. Дуже популярний в веганскої кухні. Сьогодні як раз пропоную спробувати десерт без продуктів тваринного походження.

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати десерт на агар-агар. Горіхи кешью можна попередньо замочити на пару годин, якщо у вас недостатньо потужний блендер. Ягоди вибирайте за смаком. Якщо використовуєте заморозку, то повністю розморозити їх перед приготуванням десерту. За смаку він нагадує сирний десерт, з ягідної ноткою. Дуже смачний, легкий і креязикай. Беріть на замітку!

  • Вівсяне молоко - 1 Склянка
  • Якщо-якщо - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Кешью - 30-40 грам
  • Ягоди - 60-80 грам
десерт, якщо agare - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
десерт, якщо agare - фото крок 2
Збийте вівсяне молоко з цукром і кешью в блендері. Консистенція повинна вийде однорідної.
десерт, якщо agare - фото крок 3
Агар-агар розчиніть у невеликій кількості води. Перешкодьте, щоб не залишалося грудочок.
десерт, якщо agare - фото крок 4
Перелийте молочну суміш в каструлю. Почніть нагрівати на середньому вогні.
десерт, якщо agare - фото крок 5
Влийте воду з агар-агаром, додайте ягоди. Варіть суміш 2 хвилини до закипання. Постійно помішуючи.
десерт, якщо agare - фото крок 6
Перелийте загусла масу в силіконову форму. Залиште на 1 годину в холодильнику.
десерт, якщо agare - фото крок 7
Десерт з агару готовий, смачного!

Схожі рецепти