Рецепт «Пташине молоко» ноги gostu якщо agare фото

«Пташине молоко» ноги gostu якщо agare
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Торти , Пташине молоко
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей дивно ніжний торт полюбився багатьом ще з давніх-давен! сьогодні розповім, як приготувати тортик"Пташине молоко" ноги gostu якщо agare. Готується він набагато простіше, ніж здається на перший погляд.

Опис приготування:

Тортик відмінно підійде до чаю і кави. Він стане справжньою окрасою вашого святкового столу. До того ж, завдяки тому, що в складі є суфле, торт не зашкодить вашій фігурі. Ось такий він універсальний, простий і легкий для фігури. Обов'язково спробуйте і переконайтеся самі!

  • Вершкове масло - 100 грам (коржі)
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 140 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - За смаком
  • Якщо-якщо - 4 грами (суфле)
  • Вода - 140 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко згущене - 100 грам
  • Яєчний білок - 60 грам
  • Лимонна кислота - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін або ванільний екстракт - За смаком
  • Шоколад - 200 грам (глазур )
  • Вершкове масло - 100 грам
1
Приготування тортика починаємо з коржів. Для цього змішуємо в окремій ємності цукор і вершкове масло, збиваємо міксером, додаючи яйця.
2
Форму для випікання застилає пергаментом, виливаємо тісто і випікаємо при температурі 200 градусів протягом 9-10 хвилин.
Готовий бісквіт охолоджуємо, нарізаємо на кілька коржів.
3
Тепер займемося приготуванням крему. Для цього змішуємо вершкове масло зі згущеним молоком і збиваємо міксером. Відправляємо в холодильник.
4
Якщо zamacivaem zaranee, потім ставимо на плиту з водою і доводимо до кипіння. Змішуємо з цукром і варимо сироп до тих пір, поки він не почне загусати.
5
Білки збиваємо з лимонним соком в дуже пишну піну, змішуємо з цукровим сиропом і ваніллю. Акуратно вводимо попередньо змішане вершкове масло зі згущеним молоком.
6
Формуємо торт. На корж викладаємо суфле, потім встановлюємо другий корж, на якому знову розміститься суфле. Шоколад топимо на водяній бані з вершковим маслом і поливаємо торт. Торт охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти