Рецепт Яловичина в Середземномор'ї фото

Яловичина в Середземномор'ї
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яловичина по-середземноморському готується зовсім недовго. А ось блюдо виходить неймовірно смачним і дуже красивим. Правильно оформивши подачу, ви зможете приготувати його до будь-якого свята.

Опис приготування:

В цей рецепт входять найрізноманітніші інгредієнти. Одним з них є яловичина. Дуже важливо вибрати якісне і відповідне м'ясо. Від цього багато що залежить, смак всього блюда. Краще, щоб яловичина була молодою і не жилавої. Щоб дізнатися, як приготувати яловичину по-середземноморському, читайте цей рецепт.

  • Яловичина - 600 грам
  • Грудинка копчена - 50 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Cukini - 1 штука
  • Горошок зелений заморожений - 100 грам
  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Wasabi - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений, сіль морська - За смаком
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 1
Шматок яловичини без кісточки зачистите від жилок і плівок, вимийте в холодній воді і обсушити паперовими рушниками. Змастіть рослинним маслом.
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 2
Обсмажте шматки м'яса з обох сторін на грилі до готовності. Потім посипте яловичину морською сіллю і меленим перцем, загорніть у фольгу і дайте"відпочити" п'ятнадцять хвилин.
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 3
Зелений горошок вимийте під проточною водою. Якщо ви використовуєте заморожений, то дайте йому відтанути при кімнатній температурі. Бланшируйте горошок в окропі, а потім відразу ж покладіть в крижану воду, щоб він залишився яскраво зеленим.
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 4
Цукіні вимийте і висушіть. Відріжте у овоча кінчики з обох сторін. Чи не очищаючи, наріжте цукіні на тонкі смужки.
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 5
Часник і шалот очистіть від лушпиння, вимийте, обсушити і дрібно нарубати. У сковороді розігрійте олію, викладіть в нього овочі. Додайте до них тонко нарізаний бекон або грудинку. Обсмажуйте п'ять хвилин.
яловичина в Середземномор'ї - фото крок 6
Васабі викладіть в піалку, додайте до нього вершки. Збийте соус блендером, залийте їм овочі. Викладіть на тарілку овочі з беконом, зверху покладіть м'ясо і полийте залишками соусу.

Схожі рецепти