Рецепт Австралійська яловичина Рибай фото

Австралійська яловичина Рибай
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Ювілей
Гарячі страви, Стейк

Австралійська яловичина Рибай цінується по всьому світу, в будь-якій точці земної кулі. Саме ця яловичина вважається найкращою для приготування стейків. Вони виходять ніжні і соковиті, просто смакота.

Якщо вам стало цікаво, як приготувати австралійську яловичину Рибай, то немає нічого простішого. Досить прочитати цей рецепт, тоді вам буде ясно, що саме потрібно робити. Це буде самий соковитий стейк з усіх можливих!

  • Стейк Рибай - 1 штука(400 г)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль велика морська - 1/4 чайних ложки
австралійська яловичина Рибай - фото крок 1
Для цього рецепта вам знадобиться шматок яловичини, яка називається стейк Рибай. Таких корів спеціально відгодовують зерном в Австралії, тому м'ясо виходить особливим. Стейк слід вимити й обсушити за допомогою паперових рушників.
австралійська яловичина Рибай - фото крок 2
Візьміть свіжозмелений чорний перець і змішайте його з великою морською сіллю в окремій піалках. Змастіть стейк оливковою олією, потім натріть сумішшю з піалки, добре вдавлюючи її в м'ясо, як би роблячи йому масаж.
австралійська яловичина Рибай - фото крок 3
Залиште стейк маринуватися в спеціях на кілька годин в холодильнику. Потім розігрійте сковорідку-гриль і налийте на неї трохи оливкового масла. На максимальному вогні підсмажте стейк кілька хвилин.
австралійська яловичина Рибай - фото крок 4
Переверніть м'ясо на іншу сторону і знову смажте на максимальному вогні кілька хвилин. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, відправте в неї стейк на деку дожаріваться на десять хвилин.

Схожі рецепти