Австралійська яловичина Рибай
(покроковий рецепт з фото)
Австралійська яловичина Рибай цінується по всьому світу, в будь-якій точці земної кулі. Саме ця яловичина вважається найкращою для приготування стейків. Вони виходять ніжні і соковиті, просто смакота.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати австралійську яловичину Рибай, то немає нічого простішого. Досить прочитати цей рецепт, тоді вам буде ясно, що саме потрібно робити. Це буде самий соковитий стейк з усіх можливих!
- Стейк Рибай - 1 штука(400 г)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Сіль велика морська - 1/4 чайних ложки
Для цього рецепта вам знадобиться шматок яловичини, яка називається стейк Рибай. Таких корів спеціально відгодовують зерном в Австралії, тому м'ясо виходить особливим. Стейк слід вимити й обсушити за допомогою паперових рушників.
Візьміть свіжозмелений чорний перець і змішайте його з великою морською сіллю в окремій піалках. Змастіть стейк оливковою олією, потім натріть сумішшю з піалки, добре вдавлюючи її в м'ясо, як би роблячи йому масаж.
Залиште стейк маринуватися в спеціях на кілька годин в холодильнику. Потім розігрійте сковорідку-гриль і налийте на неї трохи оливкового масла. На максимальному вогні підсмажте стейк кілька хвилин.
Переверніть м'ясо на іншу сторону і знову смажте на максимальному вогні кілька хвилин. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, відправте в неї стейк на деку дожаріваться на десять хвилин.