Рецепт Стейк Рибай на сковороді фото

Стейк Рибай на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Стейк Рибай на сковороді готується в лічені хвилини. Для його приготування знадобиться тільки спеції і масло. А додавши трохи вина, можна буде приготувати і соус. Подається стейк Рибай з овочами.

Стейк Рибай на сковороді смажиться швидко і просто. Головне - не проколювати його і не знижувати температуру. Крім солі і перцю, можна натерти стейк і іншими спеціями, які ви найчастіше використовуєте для яловичини. Проявіть фантазію! Пряітного апетиту!

  • Стейк Рибай - 300 грам(2 шматочка)
  • Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вино біле сухе - 1/4 склянки (для соусу)
стейк Рибай на сковороді - фото крок 1
1. Стейки перед смаженням повинні досягти кімнатної температури.
стейк Рибай на сковороді - фото крок 2
2. Товстостінну сковороду поставте на середньо-швидкий вогонь, викладіть в неї вершкове і рослинне масло. Прогрейте.
стейк Рибай на сковороді - фото крок 3
3. Стейк Рибай посоліть і поперчіть з обох сторін.
стейк Рибай на сковороді - фото крок 4
4. Смажте стейк по 3-5 хвилин з кожного боку на середньо-високому вогні. Не пробивайте!
стейк Рибай на сковороді - фото крок 5
5. Готові стейки викладіть відпочити на хвилин 5. А в цей час додайте вина в сковороду, понизьте вогонь до повільного і перемішайте. Соус буде готовий, коли загусне (5-8 хвилин).

Схожі рецепти