Стейк Рибай на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Стейк Рибай на сковороді готується в лічені хвилини. Для його приготування знадобиться тільки спеції і масло. А додавши трохи вина, можна буде приготувати і соус. Подається стейк Рибай з овочами.
Стейк Рибай на сковороді смажиться швидко і просто. Головне - не проколювати його і не знижувати температуру. Крім солі і перцю, можна натерти стейк і іншими спеціями, які ви найчастіше використовуєте для яловичини. Проявіть фантазію! Пряітного апетиту!
- Стейк Рибай - 300 грам(2 шматочка)
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Вино біле сухе - 1/4 склянки (для соусу)
1. Стейки перед смаженням повинні досягти кімнатної температури.
2. Товстостінну сковороду поставте на середньо-швидкий вогонь, викладіть в неї вершкове і рослинне масло. Прогрейте.
3. Стейк Рибай посоліть і поперчіть з обох сторін.
4. Смажте стейк по 3-5 хвилин з кожного боку на середньо-високому вогні. Не пробивайте!
5. Готові стейки викладіть відпочити на хвилин 5. А в цей час додайте вина в сковороду, понизьте вогонь до повільного і перемішайте. Соус буде готовий, коли загусне (5-8 хвилин).