Рецепт Стейк Рибай в маринаді з розмарином фото

Стейк Рибай в маринаді з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Для гарного стейка я пропоную брати яловичину, а ще краще - мармурову яловичину. За цим рецептом м'ясо виходить соковите, з тонким ароматом розмарину. Ступінь підсмажування регулюєте ви самі.

Опис приготування:

Раджу довіритися цим рецептом і спробувати приготувати стейк, точно слідуючи рецептурі. Звичайно, замість яловичини можна взяти баранину або свинину. В іншому не експериментуйте, дотримуйтеся інструкцій.

  • Яловичий стейк - 300 грам
  • Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Розмарин - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Чилі - 1/2 штуки
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 1
1. М'ясо промийте та висушіть.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 2
2. Змішайте соєвий, Гранатовий сік, нарізаний часник, олія, аджику і розмарин.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 3
3. Половинку чилі наріжте кільцями і додайте в маринад.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 4
4. Залийте м'ясо маринадом і залиште на кілька годин.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 5
5. Перед приготуванням витримаєте м'ясо при кімнатній температурі близько години.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 6
6. Обсмажуйте без масла на добре розігрітій сковороді з товстим дном по 1-4 хвилини з кожного боку. М'ясо не пробивайте, щоб соки з нього не витекли.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 7
7. Покладіть стейк в форму, накрийте фольгою і доведіть до готовності в духовці при 190 гадусах.
стейк Рибай в маринаді з розмарином - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти