Стейк Рибай в маринаді з розмарином 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для гарного стейка я пропоную брати яловичину, а ще краще - мармурову яловичину. За цим рецептом м'ясо виходить соковите, з тонким ароматом розмарину. Ступінь підсмажування регулюєте ви самі.
Раджу довіритися цим рецептом і спробувати приготувати стейк, точно слідуючи рецептурі. Звичайно, замість яловичини можна взяти баранину або свинину. В іншому не експериментуйте, дотримуйтеся інструкцій.
- Яловичий стейк - 300 грам
 - Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
 - Соєвий соус - 50 мілілітрів
 - Масло оливкове - 100 мілілітрів
 - Аджика - 1 Чайна ложка
 - Розмарин - 4 штуки
 - Часник - 1 зубчик
 - Чилі - 1/2 штуки
 

1. М'ясо промийте та висушіть.

2. Змішайте соєвий, Гранатовий сік, нарізаний часник, олія, аджику і розмарин.

3. Половинку чилі наріжте кільцями і додайте в маринад.

4. Залийте м'ясо маринадом і залиште на кілька годин.

5. Перед приготуванням витримаєте м'ясо при кімнатній температурі близько години.

6. Обсмажуйте без масла на добре розігрітій сковороді з товстим дном по 1-4 хвилини з кожного боку. М'ясо не пробивайте, щоб соки з нього не витекли.

7. Покладіть стейк в форму, накрийте фольгою і доведіть до готовності в духовці при 190 гадусах.

8. Смачного!