Цукіні після алжирських
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте легку закуску з кабачків! Пропоную кабачки по-алжирських. Кабачки виходять гострими з кисло-солодким смаком. Всім друзям подобаються, рекомендую!
Як приготувати кисло-солодкі кабачки по-алжирських в домашніх умовах?
Для цієї страви краще всього вибирати молоді, середньої довжини, не перезрілі кабачки.
Отже, щоб приготувати кабачки по-алжирських будинку, потрібно:
1. Кабачки помити, почистити і нарізати кружечками, товщиною в 1 см.
2. Нарізані кабачки покласти в каструлю з киплячою солоною водою і проварити 3 хвилини (не більше).
3. Для заливки - в блендері збити сік лимона, рослинна олія, часник, цукор, сіль і чорний мелений перець.
У кого немає блендера, спробуйте збити всі інгредієнти ручної веселки. Це займе небагато часу.
4. Готовою сумішшю залити кабачки, добре перемішати і дати настоятися 4 - 5 годин в прохолодному місці, найкраще в холодильнику.
При подачі кабачки посипати мелкопорезанной зеленню кропу.
Кабачки по-алжирських готові. Смачного!
- Кабачки - 4-5 штук
- Лимон - 1 штука (середній)
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Цукор - 2, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Для цієї страви краще всього вибирати молоді, середньої довжини, не перезрілі кабачки.
Отже, щоб приготувати кабачки по-алжирських будинку, потрібно:
1. Кабачки помити, почистити і нарізати кружечками, товщиною в 1 см.
2. Нарізані кабачки покласти в каструлю з киплячою солоною водою і проварити 3 хвилини (не більше).
3. Для заливки - в блендері збити сік лимона, рослинна олія, часник, цукор, сіль і чорний мелений перець.
У кого немає блендера, спробуйте збити всі інгредієнти ручної веселки. Це займе небагато часу.
4. Готовою сумішшю залити кабачки, добре перемішати і дати настоятися 4 - 5 годин в прохолодному місці, найкраще в холодильнику.
При подачі кабачки посипати мелкопорезанной зеленню кропу.
Кабачки по-алжирських готові. Смачного!