Рецепт Цукіні після алжирських фото

Цукіні після алжирських
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Приготуйте легку закуску з кабачків! Пропоную кабачки по-алжирських. Кабачки виходять гострими з кисло-солодким смаком. Всім друзям подобаються, рекомендую!

Опис приготування:

Як приготувати кисло-солодкі кабачки по-алжирських в домашніх умовах?

Для цієї страви краще всього вибирати молоді, середньої довжини, не перезрілі кабачки.

Отже, щоб приготувати кабачки по-алжирських будинку, потрібно:

1. Кабачки помити, почистити і нарізати кружечками, товщиною в 1 см.

2. Нарізані кабачки покласти в каструлю з киплячою солоною водою і проварити 3 хвилини (не більше).

3. Для заливки - в блендері збити сік лимона, рослинна олія, часник, цукор, сіль і чорний мелений перець.

У кого немає блендера, спробуйте збити всі інгредієнти ручної веселки. Це займе небагато часу.

4. Готовою сумішшю залити кабачки, добре перемішати і дати настоятися 4 - 5 годин в прохолодному місці, найкраще в холодильнику.

При подачі кабачки посипати мелкопорезанной зеленню кропу.

Кабачки по-алжирських готові. Смачного!


  • Кабачки - 4-5 штук
  • Лимон - 1 штука (середній)
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Цукор - 2, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
Як приготувати кисло-солодкі кабачки по-алжирських в домашніх умовах?

Для цієї страви краще всього вибирати молоді, середньої довжини, не перезрілі кабачки.

Отже, щоб приготувати кабачки по-алжирських будинку, потрібно:

1. Кабачки помити, почистити і нарізати кружечками, товщиною в 1 см.

2. Нарізані кабачки покласти в каструлю з киплячою солоною водою і проварити 3 хвилини (не більше).

3. Для заливки - в блендері збити сік лимона, рослинна олія, часник, цукор, сіль і чорний мелений перець.

У кого немає блендера, спробуйте збити всі інгредієнти ручної веселки. Це займе небагато часу.

4. Готовою сумішшю залити кабачки, добре перемішати і дати настоятися 4 - 5 годин в прохолодному місці, найкраще в холодильнику.

При подачі кабачки посипати мелкопорезанной зеленню кропу.

Кабачки по-алжирських готові. Смачного!

Схожі рецепти