Капуста після мексиканця
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте просту, але незвично смачну закуску? Капуста по-мексиканськи - саме те, що вам потрібно. Pikantnaya, кисло-солодка і неймовірно хрустка капуста сподобається вам з першого шматочка! готуємо!
Всі інгредієнти для цього на перший погляд звичайного, але дуже смачної страви легко можна знайти на кухні в кожної господині в будь-який час року. Готується капуста по-мексиканськи зовсім нескладно і досить швидко. Думаю, що добу ви зможете почекати, щоб потім покуштувати дуже смачну, неймовірно хрустку, з пряним смаком капусточку. Побалуйте своїх рідних і гостей дивовижної капустою!
- Капуста - 2 кілограма
- Морква - 2-3 штук
- Часник - 6-7 зубчиків (великі)
- Петрушка - 1-2 Пучков
- Вода - 1, 5 L
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Оцет 9% - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець духмяний - 1-2 штук
1. Капусту нарізаємо великими шматочками.
2. Морква нарізаємо кружечками, часник - пластинками, а зелень дрібно порубати.
3. Викладаємо шарами всі інгредієнти в посуд для маринування.
4. Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, додаємо цукор, сіль, рослинна олія, лавровий лист і перець. Доводимо до кипіння, вимикаємо і додаємо оцет.
5. Заливаємо гарячим маринадом овочі. Потім ставимо капусту під гніт і відправляємо на добу в холодне місце.