Рецепт Капуста після мексиканця фото

Капуста після мексиканця
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Шукаєте просту, але незвично смачну закуску? Капуста по-мексиканськи - саме те, що вам потрібно. Pikantnaya, кисло-солодка і неймовірно хрустка капуста сподобається вам з першого шматочка! готуємо!

Опис приготування:

Всі інгредієнти для цього на перший погляд звичайного, але дуже смачної страви легко можна знайти на кухні в кожної господині в будь-який час року. Готується капуста по-мексиканськи зовсім нескладно і досить швидко. Думаю, що добу ви зможете почекати, щоб потім покуштувати дуже смачну, неймовірно хрустку, з пряним смаком капусточку. Побалуйте своїх рідних і гостей дивовижної капустою!

  • Капуста - 2 кілограма
  • Морква - 2-3 штук
  • Часник - 6-7 зубчиків (великі)
  • Петрушка - 1-2 Пучков
  • Вода - 1, 5 L
  • Цукор - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець духмяний - 1-2 штук
капуста після мексиканця - фото крок 1
1. Капусту нарізаємо великими шматочками.
капуста після мексиканця - фото крок 2
2. Морква нарізаємо кружечками, часник - пластинками, а зелень дрібно порубати.
капуста після мексиканця - фото крок 3
3. Викладаємо шарами всі інгредієнти в посуд для маринування.
капуста після мексиканця - фото крок 4
4. Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, додаємо цукор, сіль, рослинна олія, лавровий лист і перець. Доводимо до кипіння, вимикаємо і додаємо оцет.
капуста після мексиканця - фото крок 5
5. Заливаємо гарячим маринадом овочі. Потім ставимо капусту під гніт і відправляємо на добу в холодне місце.

Схожі рецепти