Паштет з молочка оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з молочка оселедця готується дуже просто. Молочко повинні бути солоного оселедця, до них треба додати варену моркву, варені яйця, олія, все перемішати, а краще збити блендером і готово!
Кількість інгредієнтів для паштету з молочка оселедця регулюйте на свій смак. Сюди ж можна додати і ікру солоного оселедця.
Як приготувати паштет з молочка оселедця?
1. Яйце відварити круто. Ostudite і чистий.
2. Морква відваріть до готовності. Вона повинна бути дуже м'якою, будемо збивати її в блендері. Остудіть морква і почистіть.
3. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
4. У глибоку миску або чашу блендера вкладіть масло, молоки, почищені яйце і морква. Збийте все до однорідної маси.
5. Якщо бажаєте, в паштет можна додати і трохи майонезу.
Готовий паштет з молочка оселедця остудіть і викладіть в миску з кришкою. Поставте в холодильник, нехай охолодитися.
Охолоджений паштет перекладіть в Блюда, прикрасьте зеленню. Подавайте з крекерами, тостами або рисовими хлібцями.
Паштет з молочка оселедця зберігайте в холодильнику не більше чотирьох днів.
Смачного!
- Молочко солоного оселедця - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 60-80 грам
- Зелень - - За смаком (для прикраси)
Як приготувати паштет з молочка оселедця?
1. Яйце відварити круто. Ostudite і чистий.
2. Морква відваріть до готовності. Вона повинна бути дуже м'якою, будемо збивати її в блендері. Остудіть морква і почистіть.
3. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
4. У глибоку миску або чашу блендера вкладіть масло, молоки, почищені яйце і морква. Збийте все до однорідної маси.
5. Якщо бажаєте, в паштет можна додати і трохи майонезу.
Готовий паштет з молочка оселедця остудіть і викладіть в миску з кришкою. Поставте в холодильник, нехай охолодитися.
Охолоджений паштет перекладіть в Блюда, прикрасьте зеленню. Подавайте з крекерами, тостами або рисовими хлібцями.
Паштет з молочка оселедця зберігайте в холодильнику не більше чотирьох днів.
Смачного!