Рецепт Паштет з молочка оселедця фото

Паштет з молочка оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Паштет з молочка оселедця готується дуже просто. Молочко повинні бути солоного оселедця, до них треба додати варену моркву, варені яйця, олія, все перемішати, а краще збити блендером і готово!

Опис приготування:

Кількість інгредієнтів для паштету з молочка оселедця регулюйте на свій смак. Сюди ж можна додати і ікру солоного оселедця.

Як приготувати паштет з молочка оселедця?

1. Яйце відварити круто. Ostudite і чистий.

2. Морква відваріть до готовності. Вона повинна бути дуже м'якою, будемо збивати її в блендері. Остудіть морква і почистіть.

3. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

4. У глибоку миску або чашу блендера вкладіть масло, молоки, почищені яйце і морква. Збийте все до однорідної маси.

5. Якщо бажаєте, в паштет можна додати і трохи майонезу.

Готовий паштет з молочка оселедця остудіть і викладіть в миску з кришкою. Поставте в холодильник, нехай охолодитися.

Охолоджений паштет перекладіть в Блюда, прикрасьте зеленню. Подавайте з крекерами, тостами або рисовими хлібцями.

Паштет з молочка оселедця зберігайте в холодильнику не більше чотирьох днів.

Смачного!


  • Молочко солоного оселедця - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 60-80 грам
  • Зелень - - За смаком (для прикраси)
Кількість інгредієнтів для паштету з молочка оселедця регулюйте на свій смак. Сюди ж можна додати і ікру солоного оселедця.

Як приготувати паштет з молочка оселедця?

1. Яйце відварити круто. Ostudite і чистий.

2. Морква відваріть до готовності. Вона повинна бути дуже м'якою, будемо збивати її в блендері. Остудіть морква і почистіть.

3. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

4. У глибоку миску або чашу блендера вкладіть масло, молоки, почищені яйце і морква. Збийте все до однорідної маси.

5. Якщо бажаєте, в паштет можна додати і трохи майонезу.

Готовий паштет з молочка оселедця остудіть і викладіть в миску з кришкою. Поставте в холодильник, нехай охолодитися.

Охолоджений паштет перекладіть в Блюда, прикрасьте зеленню. Подавайте з крекерами, тостами або рисовими хлібцями.

Паштет з молочка оселедця зберігайте в холодильнику не більше чотирьох днів.

Смачного!

Схожі рецепти