Паштет з оселедця, моркви і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт паштету дуже простий, виходить завжди смачно! Причому подати його можна як подобається, це можуть бути грінки, крекери, тарталетки або просто скибочки свіжого хліба. Дивіться рецепт!
Хочу поділиться з вами рецептом рибного паштету, який можна приготувати всього за 10 хвилин при наявності вареної моркви. Всі підготовлені продукти потрібно подрібнити зручним для вас способом, будь-то м'ясорубка або кухонний комбайн. Не забудьте додати перцю чорного і ложечку масла. Зберігати такий паштет потрібно в скляній щільно закритій тарі, але недовго і тільки в холодильнику. Отже, дивіться як приготувати "паштет з оселедця, моркви і сиру"!
- Оселедець малосольний - 1 штука
- Сир плавлений - 2 штуки
- Варена морква - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. Підготуйте продукти: варену моркву очистіть, сирок розгорніть, оселедець обробити на філе, видаліть всі кісточки і шкіру.
2. Всі інгредієнти паштету крупно поріжте, складіть в чашу подрібнювача і включіть машинку на 1-2 хвилини, не більше.
3. Паштет з оселедця, моркви і сиру готовий! В паштет можна додати свої улюблені спеції. Перекрутити можна через м'ясорубку, якщо немає комбайна.
4. Смачного!