Рецепт Паштет з оселедця, моркви і сиру фото

Паштет з оселедця, моркви і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Паштети

Цей рецепт паштету дуже простий, виходить завжди смачно! Причому подати його можна як подобається, це можуть бути грінки, крекери, тарталетки або просто скибочки свіжого хліба. Дивіться рецепт!

Хочу поділиться з вами рецептом рибного паштету, який можна приготувати всього за 10 хвилин при наявності вареної моркви. Всі підготовлені продукти потрібно подрібнити зручним для вас способом, будь-то м'ясорубка або кухонний комбайн. Не забудьте додати перцю чорного і ложечку масла. Зберігати такий паштет потрібно в скляній щільно закритій тарі, але недовго і тільки в холодильнику. Отже, дивіться як приготувати "паштет з оселедця, моркви і сиру"!

  • Оселедець малосольний - 1 штука
  • Сир плавлений - 2 штуки
  • Варена морква - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
паштет з оселедця, моркви і сиру - фото крок 1
1. Підготуйте продукти: варену моркву очистіть, сирок розгорніть, оселедець обробити на філе, видаліть всі кісточки і шкіру.
паштет з оселедця, моркви і сиру - фото крок 2
2. Всі інгредієнти паштету крупно поріжте, складіть в чашу подрібнювача і включіть машинку на 1-2 хвилини, не більше.
паштет з оселедця, моркви і сиру - фото крок 3
3. Паштет з оселедця, моркви і сиру готовий! В паштет можна додати свої улюблені спеції. Перекрутити можна через м'ясорубку, якщо немає комбайна.
паштет з оселедця, моркви і сиру - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти