Рецепт Паштет з оселедця фото

Паштет з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершкове масло, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Паштети

Хочете спробувати нову закуску на швидку руку? тоді читайте, як приготувати паштет з оселедця. Використовувати будемо копчену оселедець, завдяки якій паштет буде набагато ароматні.

Як ви самі побачите, рецепт паштету неймовірно простий. Але якщо правильно подати його, то він цілком може прикрасити собою святковий або фуршетний стіл. Я, наприклад, обожнюю подавати цю закуску з до теплих грінками з білого хліба. Це неймовірно смачно! Також паштет дуже добре поєднується з відвареною картоплею.

  • Оселедець копчена - 1 штука (близько 300 г файлу)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець духмяний - За смаком
1
У каструльці закип'ятіть воду і закиньте туди лавровий лист, потім покладіть туди рибу і відваріть хвилин 5.
2
Коли оселедець трохи охолоне, покладіть її в блендер і з'єднайте з 200 г масла, додайте трохи чорного перцю і лимонний сік за смаком. Перебити все до однорідної маси.
3
Викладіть паштет в формочку, розтопіть 50 г масла і полийте паштет зверху. Дочекайтеся, поки масло застигне, а потім подавайте паштет до будь-яким іншим закусок.

Схожі рецепти