Рецепт Паштет з оселедця фото

Паштет з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершкове масло , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Хочете спробувати нову закуску на швидку руку? тоді читайте, як приготувати паштет з оселедця. Використовувати будемо копчену оселедець, завдяки якій паштет буде набагато ароматні.

Опис приготування:

Як ви самі побачите, рецепт паштету неймовірно простий. Але якщо правильно подати його, то він цілком може прикрасити собою святковий або фуршетний стіл. Я, наприклад, обожнюю подавати цю закуску з до теплих грінками з білого хліба. Це неймовірно смачно! Також паштет дуже добре поєднується з відвареною картоплею.

  • Оселедець копчена - 1 штука (близько 300 г файлу)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець духмяний - За смаком
1
У каструльці закип'ятіть воду і закиньте туди лавровий лист, потім покладіть туди рибу і відваріть хвилин 5.
2
Коли оселедець трохи охолоне, покладіть її в блендер і з'єднайте з 200 г масла, додайте трохи чорного перцю і лимонний сік за смаком. Перебити все до однорідної маси.
3
Викладіть паштет в формочку, розтопіть 50 г масла і полийте паштет зверху. Дочекайтеся, поки масло застигне, а потім подавайте паштет до будь-яким іншим закусок.

Схожі рецепти