Ікра з оселедця і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна намазки на бутерброди! Підійде як для святкового столу, так і для повсякденного обіду. Обов'язково спробуйте - вам і вашим гостям сподобається!
Краща закуска на кожен день. Відваріть і остудіть морква. Пропустіть через м'ясорубку моркву, філе оселедця, сирки і холодне вершкове масло. Добре перемішайте і охолодіть в холодильнику. Після цього можна використовувати як намазки на бутерброди. Смачного!
- Вершкове масло - 50 грам
- Філе оселедця - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Плавлені сирки - 2 штуки
Морква відваріть і остудіть, підготуйте філе оселедця.
Відріжте шматочок масла потрібного розміру.
Потім пропустіть все інгредієнти через м'ясорубку.
Добре перемішайте і охолодіть в холодильнику. Після цього можна використовувати як намазки на бутерброди.