Рецепт Ікра з моркви фото

Ікра з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Прекрасна і незвичайна ікра з моркви. Її можна приготувати і відразу з'їсти, а можна заготовити про запас - як вам зручніше. Головне, у вас буде відмінне доповнення до м'яса, рису, рибі і інших страв.

Додайте в свою скарбничку заготовок ікру з моркви - вона вам обов'язково сподобається. Готувати дуже просто - подрібніть в кухонному комбайні помідори і морква, складіть їх в каструлю, додайте сіль, цукор і масло і тушкуйте на середньому вогні протягом 1, 5 годин. Потім додайте пропущений через прес часник і перець, через 10 хвилин оцет, а ще через 5 хвилин - ікра буде готова. Розкладіть її в стерилізовані банки або охолодіть і відразу подайте на стіл. Смачного!

  • Морква - 1 кілограм
  • Помідор - 1, 6 кілограма
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
ікра з моркви - фото крок 1
Помідори помийте і подрібніть в кухонному комбайні.
ікра з моркви - фото крок 2
Моркву очистіть і поріжте шматками.
ікра з моркви - фото крок 3
І також пропустіть через комбайн.
ікра з моркви - фото крок 4
Складіть в каструлю помідори і морква, додайте сіль, цукор і масло і тушкуйте на середньому вогні протягом 1, 5 годин.
ікра з моркви - фото крок 5
Часник пропустіть через прес або дрібно поріжте.
ікра з моркви - фото крок 6
Додайте в каструлю часник і перець, через 10 хвилин - оцет. А ще через 5 хвилин зніміть готову ікру з вогню і розкладіть в стерилізовані банки. Можна охолодити ікру і відразу подати на стіл.

Схожі рецепти