Судак по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви звикли готувати з судака тільки суп або просто обсмажувати його, тоді я розповім вам, як приготувати судака по-королівськи. Подача такої страви нікого не залишить байдужим.
Така риба виходить соковитою і ніжною. Овочі надають її м'яса прекрасний смак і аромат. Таке блюдо можна сміливо подавати гостям на стіл. Незважаючи на простоту приготування, вона виходить смачною, а зовнішній вигляд - святковим. Подавайте готову рибу з зеленню і гарніром. Смачного!
- Судак - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Приправи до риби - За смаком
Овочі помийте і очистіть. Цибуля наріжте півкільцями, а морква - кружечками.
Рибу очистіть, розпатрали і натріть сіллю.
У черево покладіть нарізані овочі і приправи. Зверху змастити рибу сметаною.
Перекладіть рибу на фольгу, покладіть зверху залишилися овочі.
Духовку розігрійте до 190 градусів, запікайте рибу 45-50 хвилин.