Рецепт Судак по-королівськи фото

Судак по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі , Страви цілком
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви звикли готувати з судака тільки суп або просто обсмажувати його, тоді я розповім вам, як приготувати судака по-королівськи. Подача такої страви нікого не залишить байдужим.

Опис приготування:

Така риба виходить соковитою і ніжною. Овочі надають її м'яса прекрасний смак і аромат. Таке блюдо можна сміливо подавати гостям на стіл. Незважаючи на простоту приготування, вона виходить смачною, а зовнішній вигляд - святковим. Подавайте готову рибу з зеленню і гарніром. Смачного!

  • Судак - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Приправи до риби - За смаком
судак по-королівськи - фото крок 1
Овочі помийте і очистіть. Цибуля наріжте півкільцями, а морква - кружечками.
судак по-королівськи - фото крок 2
Рибу очистіть, розпатрали і натріть сіллю.
судак по-королівськи - фото крок 3
У черево покладіть нарізані овочі і приправи. Зверху змастити рибу сметаною.
судак по-королівськи - фото крок 4
Перекладіть рибу на фольгу, покладіть зверху залишилися овочі.
судак по-королівськи - фото крок 5
Духовку розігрійте до 190 градусів, запікайте рибу 45-50 хвилин.

Схожі рецепти