Стейк з риби
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати, як приготувати стейк з риби. Це буде ніжний лосось з оригінальним соусом на основі авокадо. Читайте рецепт і готуйте це дивовижне гаряче блюдо, гідне будь-якого столу.
Я впевнена, що багато хто з вас пробували звичайний стейк з лосося. Але соус на основі авокадо настільки прекрасний, що стейк заграє новими смаковими нотками і вразити вас до неможливого. Обов'язково спробуйте це блюдо!
- Стейки лосося - 2 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Fizalis - 4 штуки
- Вапно - 3 штуки
- Халапеньо - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Braai - 2 штуки (гілочки)
- Сіль - 1 щіпка
1
У блендері з'єднуємо м'якоть авокадо, Kinzu, сік лайма (2 ст. Ложки), подрібнений халапеньйо, очищений і нарізаний фізаліс, чесночок. Перебиваємо все в пюре.
2
Греєм духовку до 190 градусів. Стейки промиваємо і обсушуємо. З'єднуємо оливкова олія з соком лайма (столова ложка).
3
На пергамент кладемо стейки і обмазуємо з сумішшю з масла з соком, присипаємо сіллю і відправляємо запікатися хвилин на 10.
4
Подавайте стейки, виклавши на них наш соус з авокадо. Смачного!