Спагеті з часником і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Яке найпопулярніше блюдо в Італії? Звичайно ж, це паста. Там її їдять незалежно від часу дня. Є безліч простих варіантів, наприклад, як приготувати спагетті з часником і петрушкою.
Зробити ці спагетті неймовірно просто і швидко, але на результат це зовсім не впливає, адже виходить дуже смачна страва. Використовуйте оливкову олію тільки кращої якості, адже його смак дуже впливає на готову страву. Можете додати до страви бекон або шинку.
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Часник - 5 зубчиків
- Петрушка - 3 штуки
- Пластівці перцю чилі - 1 Чайна ложка
- Спагеті - 400 грам
1. У каструлі доведіть воду до кипіння, сіль й.
2. Викладіть в воду спагетті і варіть їх на слабкому вогні близько 7-10 хвилин.
3. Відкиньте спагетті на друшляк і промийте трохи холодною водою, поверніть їх назад в каструлю.
4. У сковороду налийте оливкова олія і відправте її на вогонь.
5. Очистіть часник і наріжте його тонкими пластинками, викладіть в сковороду.
6. Обсмажуйте часник на мінімальному вогні 5-10 хвилин до утворення коричневого кольору.
7. Додайте в сковороду пластівці червоного перцю.
8. Готуйте ще близько 2-3 хвилин, потім видаліть в сторону.
9. Викладіть до спагетті гаряче масло з часником.
10. Наріжте петрушку і викладіть до спагетті, за смаком поперчіть і перемішайте.
11. Подавайте блюдо гарячим до столу.