Рецепт Спагеті з часником і петрушкою фото

Спагеті з часником і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Спагеті

Яке найпопулярніше блюдо в Італії? Звичайно ж, це паста. Там її їдять незалежно від часу дня. Є безліч простих варіантів, наприклад, як приготувати спагетті з часником і петрушкою.

Зробити ці спагетті неймовірно просто і швидко, але на результат це зовсім не впливає, адже виходить дуже смачна страва. Використовуйте оливкову олію тільки кращої якості, адже його смак дуже впливає на готову страву. Можете додати до страви бекон або шинку.

  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Петрушка - 3 штуки
  • Пластівці перцю чилі - 1 Чайна ложка
  • Спагеті - 400 грам
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 1
1. У каструлі доведіть воду до кипіння, сіль й.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 2
2. Викладіть в воду спагетті і варіть їх на слабкому вогні близько 7-10 хвилин.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 3
3. Відкиньте спагетті на друшляк і промийте трохи холодною водою, поверніть їх назад в каструлю.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 4
4. У сковороду налийте оливкова олія і відправте її на вогонь.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 5
5. Очистіть часник і наріжте його тонкими пластинками, викладіть в сковороду.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 6
6. Обсмажуйте часник на мінімальному вогні 5-10 хвилин до утворення коричневого кольору.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 7
7. Додайте в сковороду пластівці червоного перцю.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 8
8. Готуйте ще близько 2-3 хвилин, потім видаліть в сторону.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 9
9. Викладіть до спагетті гаряче масло з часником.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 10
10. Наріжте петрушку і викладіть до спагетті, за смаком поперчіть і перемішайте.
спагеті з часником і петрушкою - фото крок 11
11. Подавайте блюдо гарячим до столу.

Схожі рецепти