Спагеті з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Всі діти і дорослі люблять спагетті, адже процес їх поїдання виглядає як забавна гра. Якщо ви хочете смачно поїсти, то пропоную зробити їх за рецептом, як приготувати спагетті з петрушкою.
Оскільки зараз з вибором зелені немає проблем, то петрушку можна замінити будь-який інший зеленню, наприклад, кінзою або базиліком, тут вибирайте хто і що більше любить. Зробити це блюдо не важко, а є його можна вже відразу. Соус з петрушки можете підготувати заздалегідь, так навіть зручніше.
- Кучерява петрушка - 1 пучок (можна звичайну)
- Часник - 5 зубчиків
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Пластівці червоного перцю - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Спагеті - 120 грам
1. Приготуйте спагетті відповідно до інструкції, після закінчення злийте воду і відкладіть.
2. Почистіть і подрібніть часник. Розігрійте каструлю з невеликою кількістю оливкової олії, додайте в неї часник і сіль, варіть протягом 1 хвилини, поки часник не розм'якне.
3. Зніміть каструлю з вогню, почекайте 15 секунд, а потім додайте мелений червоний перець.
4. Поверніть каструлю на середній вогонь, додайте приготовані спагеті і акуратно перемішайте.
5. Промийте петрушку і подрібніть. Додайте в каструлю петрушку і лимонний сік.
6. Все ретельно перемішайте і подавайте до столу гарячим.