Ковбаски зі свинини з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Домашні ковбаски - це не куплені магазинні напівфабрикати, а відмінне блюдо. Ковбаски зі свинини з петрушкою, часничком і перчиком по праву вважаються одним з найсмачніших страв слов'янської кухні.
У нас рідко на столі з'являються магазинні напівфабрикати: сосиски ковбаса або подібні продукти. Але якщо дуже хочеться, я готую не менше смачні домашні ковбаски зі свинини з петрушкою. Цей рецепт найпростіший, який я зустрічала, і сьогодні я розповім, як приготувати цю смакоту. Якщо ви вирішили приготувати ковбаски, то підготуйтеся заздалегідь, фарш повинен постояти в холодильнику 6 і більше годин, щоб насититься і просочитися спеціями і прянощами. У мене базовий рецепт, в якому мінімум спецій. Ви можете в нього додати свої улюблені приправи. Ковбаски готуємо без оболонки. Щоб вони не розпадалися під час готування, добре відбийте фарш. Такі ковбаски можна посмажити на мангалі, виходить дуже соковито і мегавкусно. Смачного!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Крсний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Солодкий сироп - 1 Чайна ложка