Рецепт Ковбаски зі свинини з петрушкою фото

Ковбаски зі свинини з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Домашні ковбаски - це не куплені магазинні напівфабрикати, а відмінне блюдо. Ковбаски зі свинини з петрушкою, часничком і перчиком по праву вважаються одним з найсмачніших страв слов'янської кухні.

У нас рідко на столі з'являються магазинні напівфабрикати: сосиски ковбаса або подібні продукти. Але якщо дуже хочеться, я готую не менше смачні домашні ковбаски зі свинини з петрушкою. Цей рецепт найпростіший, який я зустрічала, і сьогодні я розповім, як приготувати цю смакоту. Якщо ви вирішили приготувати ковбаски, то підготуйтеся заздалегідь, фарш повинен постояти в холодильнику 6 і більше годин, щоб насититься і просочитися спеціями і прянощами. У мене базовий рецепт, в якому мінімум спецій. Ви можете в нього додати свої улюблені приправи. Ковбаски готуємо без оболонки. Щоб вони не розпадалися під час готування, добре відбийте фарш. Такі ковбаски можна посмажити на мангалі, виходить дуже соковито і мегавкусно. Смачного!

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Крсний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Солодкий сироп - 1 Чайна ложка
ковбаски зі свинини з петрушкою - фото крок 1
Петрушку помийте і дрібно наріжте. Часник почистіть і пропустіть через прес. З'єднайте з усіма іншими інгредієнтами.
ковбаски зі свинини з петрушкою - фото крок 2
Гарненько все перемішайте до однорідності. Відбийте фарш хвилин 5.
ковбаски зі свинини з петрушкою - фото крок 3
Потім поставте фарш в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.
ковбаски зі свинини з петрушкою - фото крок 4
Коли фарш настоїться, розділіть м'ясо на 8 однакових частин. З кожного шматочка сформуйте руками ковбаску. І відправте обсмажувати на розігріту сковороду.
ковбаски зі свинини з петрушкою - фото крок 5
Обсмажте ковбаски з усіх боків до золотистого кольору, приблизно по 2-3 хвилини. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти