Ковбаски зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите смажені або варені ковбаски? Завжди купуєте їх в магазині? Прийшов час дізнатися, як приготувати ковбаски зі свинини самостійно і здивувати всіх своїх домочадців і гостей. Пробуйте!
Якщо ви хочете зробити смак домашніх ковбасок більш цікавим і незвичним, замість води в м'ясо і спеції можна додати півсклянки червоного сухого вина. Це також надає ковбасок приємний аромат.
Із зелені рекомендую використовувати петрушку, кріп або кинзу. Також не забудьте поперчити м'ясо перед тим, як набивати кишку.
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кишки - 3 штуки(2-3 м)
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Зелень - 2 пучка
- Вода - 0, 5 склянки
- Суміш трав - За смаком
Спочатку підготуємо свинину. Вимийте її і обсушіть, наріжте невеликими шматочками, придатними для перемелювання в м'ясорубці.
Очистіть і наріжте цибулю. Подрібніть м'ясо в м'ясорубці разом з цибулею. Залежно від бажаної консистенції і щільності ковбасок можете перемолоти його два рази. Додайте дрібно посічену зелень, приправи і спеції.
Додайте до м'яса воду і дуже добре все вимішайте тепер можна формувати ковбаски за допомогою спеціальної насадки на м'ясорубці. Утрамбовуючи фарш в кишку і перев'язуючи ниткою.
Готові ковбаски можна залишити на зберігання в морозильнику або приготувати відразу. Дуже смачно обсмажувати їх на грилі і подавати з картоплею або іншими овочами.