Картопля з петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний гарнір більшості сімей - картопля У будь-якому вигляді! Я пропоную вам рецепт картоплі з петрушкою, приготованого в топленому маслі.
Картопля з петрушкою підходить до будь-яких страв, і рибним, м'ясних і овочевих. Незважаючи на те, що він робиться з вершковим маслом, виходить не жирним, а навпаки - ніжним Сподіваюся, рецепт картоплі з петрушкою вам сподобається!
- Картопля - 500 грам (візьміть кілька маленьких картоплин. Якщо у вас є молода картопля - готуйте його:))
- Вершкове масло - 125 грам
- Пучок петрушки - 1 штука (невеликий.)
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відваріть картоплю. Якщо він молодий, то чистити не треба:)
Коли у вас вже звариться "картопляний" бульйон, додайте зовсім небагато (1-2 ст.Ложки) до панірувальні сухарі і добре перемішайте.
Розріжте готову картоплю на великі шматочки, якщо є необхідність. Маленькі картоплини можете не розрізати.
У залишився "картопляний" бульйон в каструлі викладіть вершкове масло і розмочені сухарі. Нарубаєте туди петрушки. Викладіть картоплю і поваріть трохи.
Подавайте картопля разом з соусом! Смачного:)