Котлети з курки з яблуками і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Любителям фруктів в поєднанні з м'ясом пропоную рецепт курячих котлет з яблуками. Вони виходять ніжними, соковитими з легкою ноткою яблучного смаку.
Пікантні, соковиті, ніжний і ароматні котлети з курки підійдуть дорослим і дітям. У фарш я додала зовсім небагато майонезу, який можна замінити сметаною, оскільки м'ясо птиці досить пісне. Такі котлети поповнять ваше меню і внесуть різноманітність у щоденне харчування. Подавайте їх з картопляним пюре, відвареним рисом або кашею.
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Білий хліб (кнопка) - 80 грам
- Петрушка - 10 грам
- Майонез - 30 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
Куряче філе, ріпчаста цибуля і яблуко пропустіть через м'ясорубку.
Білий хліб або батон залийте холодною водою, відіжміть і пропустіть через м'ясорубку. Додайте у фарш.
Петрушку дрібно наріжте і викладіть в миску з фаршем.
Додайте майонез і сіль.
Добре перемішайте фарш для котлет.
Сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях або хлібної крихті. Викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте котлети з обох боків до рум'яної скоринки.
Курячі котлети з яблуком і петрушкою готові.
Подавайте котлети на обід або вечерю з будь-яким гарніром.