Масло з петрушкою і часником
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом зеленого масла з петрушкою і часником. Воно виходить ароматним і дуже смачним. Масло можна мазати на посмажений хліб, або додавати в кашу, картопляне пюре або гречку.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати масло з петрушкою і часником. Якщо хочете більш однорідної консистенції, то масло можна збити блендером. Але зелень все одно краще заздалегідь порубати ножем. Готове масло можна зберігати близько тижня в холодильнику, або загорнути в плівку і прибрати в морозилку. Беріть мій рецепт на замітку!
- Вершкове масло - 140 грам
- Часник - 10 грам
- Петрушка - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лимонний сік - 20 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Петрушку дрібно порубати. Часник пропустіть через прес.
Додайте лимонний сік, сіль і перець за смаком.
Потім додайте вершкове масло кімнатної температури і перемішайте вилкою до однорідного стану.
Масло з петрушкою і часником готове, приємного вам апетиту!