Сніданок «Печериці в беконі»
(покроковий рецепт з фото)
Новорічний стіл вимагає яскравих закусок, причому яскравих не тільки зовні, але і за смаком. Копчений бекон, сир "радомер", печериці, в результаті відмінна закуска! дивіться рецепт.
Пропоную приготувати легку закуску "печериці в беконі" всього за 30 хвилин! Кількість грибів на ваш смак, можна зробити відразу дуже велику порцію, головне, щоб на кожен грибочок був скибочку копченого бекону. Всередині тільки тертий сир і нічого більше, дуже смачно і соковито, а аромат який! Можна використовувати будь-які спеції, але на мій смак, вони не потрібні. Дивіться рецепт, пробуйте!
- Печериці - 7 штук
- Бекон копчений - 7 штук
- Сир "радомер" - 100 грам
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
1. Підготуйте продукти. Кількість грибів повинна відповідати кількості бекону.
2. Гриби вимийте, обережно видаліть ніжки. Додати сіль, поперчіть і полийте олією.
3. Кожен грибочок (капелюшок) загорніть в бекон. У мене бекон широкий був, я складала навпіл уздовж. Якщо розгортається, потім закріпіть зубочисткою.
4. Наповніть грибочки сиром.
5. Встановіть гриби на деко, застелене пергаментом. Запікайте при 200 градусах 15-20 хвилин.
6. Готово! аромат казковий!
7. На тарілочку покладіть листочки салату, потім грибочки, прикрасьте зеленню, ягодами.
8. З наступаючим! !!