Рецепт Сніданок «Печериці в беконі» фото

Сніданок «Печериці в беконі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Кількість порцій: 7
Час приготування: 30 хв.

Новорічний стіл вимагає яскравих закусок, причому яскравих не тільки зовні, але і за смаком. Копчений бекон, сир"Радомер" , печериці, в результаті відмінна закуска! дивіться рецепт.

Опис приготування:

Пропоную приготувати легку закуску"Печериці в беконі" всього за 30 хвилин! Кількість грибів на ваш смак, можна зробити відразу дуже велику порцію, головне, щоб на кожен грибочок був скибочку копченого бекону. Всередині тільки тертий сир і нічого більше, дуже смачно і соковито, а аромат який! Можна використовувати будь-які спеції, але на мій смак, вони не потрібні. Дивіться рецепт, пробуйте!

  • Печериці - 7 штук
  • Бекон копчений - 7 штук
  • Сир"Радомер" - 100 грам
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
закуска
1. Підготуйте продукти. Кількість грибів повинна відповідати кількості бекону.
закуска
2. Гриби вимийте, обережно видаліть ніжки. Додати сіль, поперчіть і полийте олією.
закуска
3. Кожен грибочок (капелюшок) загорніть в бекон. У мене бекон широкий був, я складала навпіл уздовж. Якщо розгортається, потім закріпіть зубочисткою.
закуска
4. Наповніть грибочки сиром.
закуска
5. Встановіть гриби на деко, застелене пергаментом. Запікайте при 200 градусах 15-20 хвилин.
закуска
6. Готово! аромат казковий!
закуска
7. На тарілочку покладіть листочки салату, потім грибочки, прикрасьте зеленню, ягодами.
закуска
8. З наступаючим! !!

Схожі рецепти