Фініки в беконі (сніданок)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель незвичайних смакових поєднань, тоді цей рецепт ідеально вам підійде. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати фініки в беконі (закуску), яка приємно здивує вашу сім'ю і гостей!
Повірте, вам не знайти більш незвичайного рецепта приготування закуски, так як сміливе поєднання медових фініків і солоного бекону з сиром однозначно можна назвати оригінальним. Можна також готувати таку закуску нема на сковороді, а в духовці, щоб бекон рівномірно пропікся, а фініки пустили трохи соку. За бажанням можете приготувати соус до такої закуски. Подати блюдо раджу на листі салату.
- Бекон (смужки) - 3-4 штук
- Фініки - 4-6 штук
- Твердий сир - 50-100 грам
1. Для початку очистіть фініки від кісточок. Сир наріжте великими шматочками і нафаршіруйте їм очищені фініки.
2. Загорніть фініки в бекон, відріжте його, якщо він у вас занадто довгий, і проколіть зубочисткою. Потім обсмажте рулетики на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Викладіть готові фініки в беконі на листя салату. Смачного!