Рецепт Фініки в беконі фото

Фініки в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Фрукти, Сухофрукти, Бекон, Фінік
ПП рецепти
На святковий стіл, Фуршет, Святковий обід

Фініки в беконі - дуже цікава і незвичайна закуска для любителів поєднання м'яса і фруктів. Якщо ніколи не пробували - не лякайтесь, це не марення, а цілком їстівна і смачна закуска.

Рецепт фініків в беконі дуже активно використовується професійними кухарями, обслуговуючими великі банкети і звані вечері. І це не дивно: закуска щодо просто готується, проте виходить дивовижно смачною і оригінальною. Рекомендую освоїти цей простий рецепт і вам - якщо збираєтеся накривати святковий стіл, здивуєте своїх гостей, подавши в якості закуски фініки в беконі. Вони будуть вражені!

  • Бекон - 450 грам (бажано вже нарізаний скибочками)
  • М'який сир з блакитною пліснявою - 200 грам
  • Фініки - 8-10 штук
  • Рукола - За смаком
  • Бальзамічний оцет - За смаком
фініки в беконі - фото крок 1
Робимо надріз в Финике і видаляємо кісточку.
фініки в беконі - фото крок 2
Візьміть невелику кількість сиру з пліснявою і покласти в центр кожного фініка.
фініки в беконі - фото крок 3
Тепер помістіть всередину кожного фініка з сиром мигдаль, так, як це показано на фото.
фініки в беконі - фото крок 4
Тепер загорніть кожен фінік в смужку бекону, закріпіть зубочисткою і викладіть у посуд для запікання. Випікаємо при температурі 170 градусів, поки бекон не підрум'яниться.
фініки в беконі - фото крок 5
По готовності, викладіть кожен рулетик на лист руколи і збризніть бальзамічним оцтом.

Схожі рецепти