Фініки в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Фініки в беконі - дуже цікава і незвичайна закуска для любителів поєднання м'яса і фруктів. Якщо ніколи не пробували - не лякайтесь, це не марення, а цілком їстівна і смачна закуска.
Рецепт фініків в беконі дуже активно використовується професійними кухарями, обслуговуючими великі банкети і звані вечері. І це не дивно: закуска щодо просто готується, проте виходить дивовижно смачною і оригінальною. Рекомендую освоїти цей простий рецепт і вам - якщо збираєтеся накривати святковий стіл, здивуєте своїх гостей, подавши в якості закуски фініки в беконі. Вони будуть вражені!
- Бекон - 450 грам (бажано вже нарізаний скибочками)
- М'який сир з блакитною пліснявою - 200 грам
- Фініки - 8-10 штук
- Рукола - За смаком
- Бальзамічний оцет - За смаком
Робимо надріз в Финике і видаляємо кісточку.
Візьміть невелику кількість сиру з пліснявою і покласти в центр кожного фініка.
Тепер помістіть всередину кожного фініка з сиром мигдаль, так, як це показано на фото.
Тепер загорніть кожен фінік в смужку бекону, закріпіть зубочисткою і викладіть у посуд для запікання. Випікаємо при температурі 170 градусів, поки бекон не підрум'яниться.
По готовності, викладіть кожен рулетик на лист руколи і збризніть бальзамічним оцтом.