Печериці, фаршировані беконом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Навряд чи когось можна здивувати фаршированими грибами, що? Але я хочу запропонувати вам таку начинку для них, що навіть вишукані гурмани оцінять ваші старання. Запам'ятовуйте рецепт, якщо заінтриговані.
Поспішаю поділитися з вами дуже оригінальним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати шампіньйони, фаршировані беконом і сиром, з блакитною пліснявою. Це приголомшливе поєднання смаків викликає справжнє захоплення у всіх, хто пробує блюдо. Така закуска прикрасить ваш святковий стіл і з легкістю стане його родзинкою. Так що надсилайте на кухню і повторюйте цей рецепт.
- Бекон - 4 скибочки
- Блакитний сир - 120 грам
- Крем-сир - 120 грам
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Гриби - 600 грам
- Сир твердий - 50 грам
1. На суху сковороду викладіть бекон, обсмажте його до рум'яності. Зніміть після з вогню і викладіть на паперовий рушник. На сковороду ж відправте подрібнену цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору.
2. Гриби вимийте і висушіть, акуратно видаліть у них ніжки (в даному рецепті вони не знадобляться).
3. Для приготування начинки з'єднайте в глибокій мисці подрібнений бекон, обсмажену цибулю, сухарі, крем-сир і горгондзолой. Все ретельно перемішайте.
4. Наповніть капелюшки начинкою, викладіть їх на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 12-15.
5. Після дістаньте форму, присипте гриби тертим твердим сиром і запікайте ще хвилин 5-7 до утворення рум'яної скоринки.
Смачного!
Смачного!