Печериці, фаршировані беконом і сиром

Печериці, фаршировані беконом і сиром
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 20 хв.
Навряд чи когось можна здивувати фаршированими грибами, що? Але я хочу запропонувати вам таку начинку для них, що навіть вишукані гурмани оцінять ваші старання. запам'ятовуйте рецепт, якщо заінтриговані.

опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами дуже оригінальним і зовсім нескладним варіантом, як приготувати шампіньйони, фаршировані беконом і сиром, з блакитною пліснявою. Це приголомшливе поєднання смаків викликає справжнє захоплення у всіх, хто пробує блюдо. Така закуска прикрасить ваш святковий стіл і з легкістю стане його родзинкою. Так що надсилайте на кухню і повторюйте цей рецепт.

  • бекон— 4 скибочки
  • блакитний сир— 120 грам
  • Крем-сир— 120 грам
  • Панірувальні сухарі— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 1/2 штуки
  • гриби— 600 грам
  • сир твердий— 50 грам
печериці, фаршировані беконом і сиром - фото крок 1 1. На суху сковороду викладіть бекон, обсмажте його до рум'яності. Зніміть після з вогню і викладіть на паперовий рушник. На сковороду ж відправте подрібнену цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору.

печериці, фаршировані беконом і сиром - фото крок 2 2. Гриби вимийте і висушіть, акуратно видаліть у них ніжки (в даному рецепті вони не знадобляться).

печериці, фаршировані беконом і сиром - фото крок 3 3. Для приготування начинки з'єднайте в глибокій мисці подрібнений бекон, обсмажену цибулю, сухарі, крем-сир і горгондзолой. Все ретельно перемішайте.

печериці, фаршировані беконом і сиром - фото крок 4 4. Наповніть капелюшки начинкою, викладіть їх на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 12-15.

печериці, фаршировані беконом і сиром - фото крок 5 5. Після дістаньте форму, присипте гриби тертим твердим сиром і запікайте ще хвилин 5-7 до утворення рум'яної скоринки.
Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Печериці, фаршировані куркою і сиром

Печериці, фаршировані куркою і сиром

Апетитним і нескладним закусок на святковому столі гідну конкуренцію складе цей класний варіант, як приготувати шампіньйони, фаршировані куркою і сиром. Чи не пробували? рекомендую! опис приготування: Соковиті грибочки в поєднанні з ніжною і насиченою начинкою - це дуже вдала ідея. Сам процес ...

читати далі
Печериці, фаршировані куркою

Печериці, фаршировані куркою

Цікаве і дуже калорійне блюдо — печериці, фаршировані куркою. Гриби можна фарширувати овочами, куркою і сиром — на ваш погляд. Блюдо відмінно підійде на святковий стіл або фуршет. опис приготування: такі шампіньйони, фаршировані куркою в домашніх умовах стануть не тільки відмінним прикрасою бу...

читати далі
Фаршировані яйця з беконом

Фаршировані яйця з беконом

Фаршировані яйця - це одне з найпростіших і доступних страв до столу. Начинку можна зробити на свій розсуд. Розповім про один з варіантів, як приготувати фаршировані яйця з беконом. опис приготування: Таку закуску обов'язково подають холодною. Не рекомендую готувати її аж надто заздалегідь, ад...

читати далі
Печериці під сиром в духовці

Печериці під сиром в духовці

Якщо вам хочеться не тільки нагодувати, але і здивувати своїх гостей і близьких, то рекомендую на замітку цей чудовий і оригінальний варіант, як приготувати шампіньйони під сиром в духовці. опис приготування: Поєднання грибів і цибулі стало вже давно класичним. Але чи пробували ви коли-небудь ...

читати далі
Гриби печериці смажені

Гриби печериці смажені

Пропоную вам дуже простий вегетаріанський рецепт. він розповість, як приготувати гриби печериці смажені. Подавати їх будемо з відвареним рисом. Пробуйте і насолоджуйтеся, пригощайте сім'ю. опис приготування: Рис відварюють звичним способом. Завжди краще дотримуватися інструкції на упаковці. А ...

читати далі