Рецепт Гриби печериці смажені фото

Гриби печериці смажені
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Крупи, Гриби, Часник, Цибуля, Мал, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Пропоную вам дуже простий вегетаріанський рецепт. Він розповість, як приготувати гриби печериці смажені. Подавати їх будемо з відвареним рисом. Пробуйте і насолоджуйтеся, пригощайте сім'ю.

Рис відварюють звичним способом. Завжди краще дотримуватися інструкції на упаковці. А гриби обсмажте гарненько, щоб була гарна скоринка.

Я часто готую такі грибочки до відварною круп. Іноді їх додаю до відвареної гречки.

  • Рис басмати - 240 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Селера - 0, 25 штуки (чверть стебла)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
гриби печериці смажені - фото крок 1
Поставте відварюватися рис за інструкцією, а поки гарненько промийте гриби.
гриби печериці смажені - фото крок 2
Гриби поріжте пластинками, подрібніть цибулю і часник, селера.
гриби печериці смажені - фото крок 3
Розігрійте масло і обсмажте до золотистого цибулю з часником. Потім викладіть гриби.
гриби печериці смажені - фото крок 4
Потім додайте селеру, сіль і перець за смаком. Гриби смажте, поки не випарується вода і гриби не придбають золотистий відтінок.
гриби печериці смажені - фото крок 5
Гарячі грибочки змішайте з рисом і додайте соєвий соус, добре все перемішайте.

Схожі рецепти