Гриби печериці смажені
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже простий вегетаріанський рецепт. Він розповість, як приготувати гриби печериці смажені. Подавати їх будемо з відвареним рисом. Пробуйте і насолоджуйтеся, пригощайте сім'ю.
Рис відварюють звичним способом. Завжди краще дотримуватися інструкції на упаковці. А гриби обсмажте гарненько, щоб була гарна скоринка.
Я часто готую такі грибочки до відварною круп. Іноді їх додаю до відвареної гречки.
- Рис басмати - 240 грам
- Печериці - 250 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Селера - 0, 25 штуки (чверть стебла)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Поставте відварюватися рис за інструкцією, а поки гарненько промийте гриби.
Гриби поріжте пластинками, подрібніть цибулю і часник, селера.
Розігрійте масло і обсмажте до золотистого цибулю з часником. Потім викладіть гриби.
Потім додайте селеру, сіль і перець за смаком. Гриби смажте, поки не випарується вода і гриби не придбають золотистий відтінок.
Гарячі грибочки змішайте з рисом і додайте соєвий соус, добре все перемішайте.