Рецепт Гриби печериці смажені фото

Гриби печериці смажені
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Гриби , Часник , Цибуля , Мал , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам дуже простий вегетаріанський рецепт. Він розповість, як приготувати гриби печериці смажені. Подавати їх будемо з відвареним рисом. Пробуйте і насолоджуйтеся, пригощайте сім'ю.

Опис приготування:

Рис відварюють звичним способом. Завжди краще дотримуватися інструкції на упаковці. А гриби обсмажте гарненько, щоб була гарна скоринка.

Я часто готую такі грибочки до відварною круп. Іноді їх додаю до відвареної гречки.

  • Рис басмати - 240 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Селера - 0, 25 штуки (чверть стебла)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
гриби печериці смажені - фото крок 1
Поставте відварюватися рис за інструкцією, а поки гарненько промийте гриби.
гриби печериці смажені - фото крок 2
Гриби поріжте пластинками, подрібніть цибулю і часник, селера.
гриби печериці смажені - фото крок 3
Розігрійте масло і обсмажте до золотистого цибулю з часником. Потім викладіть гриби.
гриби печериці смажені - фото крок 4
Потім додайте селеру, сіль і перець за смаком. Гриби смажте, поки не випарується вода і гриби не придбають золотистий відтінок.
гриби печериці смажені - фото крок 5
Гарячі грибочки змішайте з рисом і додайте соєвий соус, добре все перемішайте.

Схожі рецепти