Гриби смажені
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смажених свіжих грибів.
Смажені гриби можуть подаватися в якості основного блюда, як закуска або у вигляді гарніру. Найкраще готувати їх безпосередньо перед подачею на стіл. Смажені гриби добре подавати на стіл із смаженою картоплею або картопляним пюре.
Приготування:
Очистити гриби, промити під холодною водою і викласти на рушник. Дати обсохнути. Нарізати гриби великими шматочками. Розігріти масло в сковороді. Викласти гриби, посолити і смажити з обох сторін. Посипати борошном і обсмажити до готовності. Посипати подрібненою зеленню петрушки і подавати.
- Свіжих грибів - 500 грам
- Борошна - 4 Ст. Ложки
- Соняшникової олії - 3 Ст. Ложки
- Зелені петрушки - 1 Ст. Ложка
- Солі - 0, 3 чайних ложки
Приготування:
Очистити гриби, промити під холодною водою і викласти на рушник. Дати обсохнути. Нарізати гриби великими шматочками. Розігріти масло в сковороді. Викласти гриби, посолити і смажити з обох сторін. Посипати борошном і обсмажити до готовності. Посипати подрібненою зеленню петрушки і подавати.