Рецепт Гриби смажені фото

Гриби смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування смажених свіжих грибів.

Опис приготування:

Смажені гриби можуть подаватися в якості основного блюда, як закуска або у вигляді гарніру. Найкраще готувати їх безпосередньо перед подачею на стіл. Смажені гриби добре подавати на стіл із смаженою картоплею або картопляним пюре.

Приготування:

Очистити гриби, промити під холодною водою і викласти на рушник. Дати обсохнути. Нарізати гриби великими шматочками. Розігріти масло в сковороді. Викласти гриби, посолити і смажити з обох сторін. Посипати борошном і обсмажити до готовності. Посипати подрібненою зеленню петрушки і подавати.


  • Свіжих грибів - 500 грам
  • Борошна - 4 Ст. Ложки
  • Соняшникової олії - 3 Ст. Ложки
  • Зелені петрушки - 1 Ст. Ложка
  • Солі - 0, 3 чайних ложки
Смажені гриби можуть подаватися в якості основного блюда, як закуска або у вигляді гарніру. Найкраще готувати їх безпосередньо перед подачею на стіл. Смажені гриби добре подавати на стіл із смаженою картоплею або картопляним пюре.

Приготування:

Очистити гриби, промити під холодною водою і викласти на рушник. Дати обсохнути. Нарізати гриби великими шматочками. Розігріти масло в сковороді. Викласти гриби, посолити і смажити з обох сторін. Посипати борошном і обсмажити до готовності. Посипати подрібненою зеленню петрушки і подавати.

Схожі рецепти