Гриби, смажені з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю гриби, в будь-якому вигляді (смажені, тушковані, печені, фаршировані, в стравах та інше). Розповім, як приготувати гриби, смажені з ковбасою, які відмінно підходять до будь-якого гарніру.
Готував і подав гриби з ковбасою до спагетті, але вони відмінно підійдуть і до каші, kartofelyu. Використовував гливи, які можна замінити звичайними печерицями, білими грибами та іншими. Ковбасу брав двох видів: копчену і варену, дуже добре підійдуть бекон або інші копченості.
- Гливи - 200 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Варена ковбаса - 50 грам
- Ковбаса копчена - 30 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Лук чищу і обполіскую водою, потім нарізаю півкільцями. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, викладаю в неї цибулю, обсмажую його до м'якості.
2. Гливи дістаю з упаковки і мою, відкидаю на друшляк, щоб пішла зайва волога.
3. Нарізаю гриби скибочками або будь-який інший форми.
4. Відправляю гриби на сковороду до м'якого цибулі, перемішую.
5. Ковбасу нарізаю кружечками, потім кожен ще скибочками (використовував 2 виду для більш насиченого смаку і запаху).
6. Відправляю ковбаску на сковороду до решти інгредієнтів, перемішую і обсмажую кілька хвилин, солю.
7. Подаю ковбасу з грибами до гарніру з спагетті, прикрашаю трояндочкою з помідора. Смачного!