Рецепт Гриби, смажені з ковбасою фото

Гриби, смажені з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Дуже люблю гриби, в будь-якому вигляді (смажені, тушковані, печені, фаршировані, в стравах та інше). Розповім, як приготувати гриби, смажені з ковбасою, які відмінно підходять до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Готував і подав гриби з ковбасою до спагетті, але вони відмінно підійдуть і до каші, kartofelyu. Використовував гливи, які можна замінити звичайними печерицями, білими грибами та іншими. Ковбасу брав двох видів: копчену і варену, дуже добре підійдуть бекон або інші копченості.

  • Гливи - 200 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Варена ковбаса - 50 грам
  • Ковбаса копчена - 30 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 1
1. Лук чищу і обполіскую водою, потім нарізаю півкільцями. Сковороду розігріваю з рослинним маслом, викладаю в неї цибулю, обсмажую його до м'якості.
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 2
2. Гливи дістаю з упаковки і мою, відкидаю на друшляк, щоб пішла зайва волога.
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 3
3. Нарізаю гриби скибочками або будь-який інший форми.
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 4
4. Відправляю гриби на сковороду до м'якого цибулі, перемішую.
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 5
5. Ковбасу нарізаю кружечками, потім кожен ще скибочками (використовував 2 виду для більш насиченого смаку і запаху).
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 6
6. Відправляю ковбаску на сковороду до решти інгредієнтів, перемішую і обсмажую кілька хвилин, солю.
гриби, смажені з ковбасою - фото крок 7
7. Подаю ковбасу з грибами до гарніру з спагетті, прикрашаю трояндочкою з помідора. Смачного!

Схожі рецепти