Рецепт Смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі фото

Смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Хтось любить білі гриби, хтось печериці, а я обожнюю лисички і розповім, як приготувати смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі. Це відмінне доповнення до будь-якого гарніру або м'ясу.

Опис приготування:

Лисички за цим рецептом виходять дуже смачними, соковитими і ароматними завдяки вершковому маслу та часнику.

Я не ріжу гриби, так як цілими вони виглядають краще, а в процесі приготування все одно значно зменшуються.

Найкраще смажені лисички йдуть з пюре

  • Лісіцкі - 1 літр (баночка)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Вершково масло - 4 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 1
1. Лисички залийте холодною водою на півгодини, щоб бруд і сміття отмокла, потім сполосніть гриби і перекладіть в інший посуд.
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 2
2. Цибуля наріжте півкільцями, а часник - на тонкі пластини.
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 3
3. У сковороду додайте соняшникову та вершкове масло. Потім Відведіть туди цибулю з часником і смажте, поки цибуля не стане м'яким і трохи прозорим.
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 4
4. Гриби різати не потрібно, так як ні ще ужарітся. Додайте їх до цибулі, перемішайте.
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 5
5. Через 10 хвилин від початку готування злийте зайву рідину з сковороди і обсмажуйте лисички ще 10 хвилин на повільному вогні. Додати сіль, в процесі можна додати вершкового масла.
смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі - фото крок 6
6. Грибочки готові! Присипте їх зеленню і насолоджуйтеся

Схожі рецепти