Смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі
(покроковий рецепт з фото)
Хтось любить білі гриби, хтось печериці, а я обожнюю лисички і розповім, як приготувати смажені гриби лисички з часником в вершковому маслі. Це відмінне доповнення до будь-якого гарніру або м'ясу.
Лисички за цим рецептом виходять дуже смачними, соковитими і ароматними завдяки вершковому маслу та часнику.
Я не ріжу гриби, так як цілими вони виглядають краще, а в процесі приготування все одно значно зменшуються.
Найкраще смажені лисички йдуть з пюре
- Лісіцкі - 1 літр (баночка)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Вершково масло - 4 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Лисички залийте холодною водою на півгодини, щоб бруд і сміття отмокла, потім сполосніть гриби і перекладіть в інший посуд.
2. Цибуля наріжте півкільцями, а часник - на тонкі пластини.
3. У сковороду додайте соняшникову та вершкове масло. Потім Відведіть туди цибулю з часником і смажте, поки цибуля не стане м'яким і трохи прозорим.
4. Гриби різати не потрібно, так як ні ще ужарітся. Додайте їх до цибулі, перемішайте.
5. Через 10 хвилин від початку готування злийте зайву рідину з сковороди і обсмажуйте лисички ще 10 хвилин на повільному вогні. Додати сіль, в процесі можна додати вершкового масла.
6. Грибочки готові! Присипте їх зеленню і насолоджуйтеся