Смажені лисички з часником
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям грибочків хочу запропонувати дуже простий і апетитний спосіб, як приготувати смажені лисички з часником. Це швидко, смачно і під силу повторити навіть новачкові на кухні. Раджу!
Щоб вийшли смачні і соковиті грибочки, зовсім не обов'язково додавати багато спецій або тушкувати їх в сметані, наприклад. Цей варіант прекрасно підійде тим, хто любить прості страви. Подавати до столу лисички можна з будь-яким гарніром, який вам до душі, а також використовувати їх як гарнір або начинки для випічки.
- Лісіцкі - 500 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - 2 чайних ложки
- Цибулина - 1 штука
1. З процесом приготування все насправді досить просто. Очистіть гриби, цибуля, часник.
2. Гриби наріжте (можна великими шматочками, можна дрібно), подрібніть цибулю і часник. На сковороді розігрійте оливкову і вершкове масло.
3. Викладіть гриби і на середньому вогні обсмажте, помішуючи, поки не вийде вода. Після додайте цибулю з часником і продовжуйте смажити ще 7-10 хвилин.
4. Перед подачею на стіл посипте лисички жменею свіжої зелені. Смачного!