Смажені лисички з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Zharenиe Лисички - це класика жанру, улюблена багатьма. А якщо їх підсмажити з вершками, виходить взагалі "кулінарна бомба" . Як гарнір можна приготувати картоплю, макарони або гречку.
Перед вами - класичний рецепт приготування смажених лисичок з вершками. Для початку відваріть лисички в підсоленій воді, потім обсмажте їх з цибулею, після чого додайте вершки. От і все, побачити, як, готувати дуже просто! Як гарнір підійде картопля або макарони. Гарного дня!
- Лісіцкі - 250 грам
- Картопля - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Вершки - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Відваріть лисички в підсоленій воді 15 хвилин.
На сковороді розігрійте олію, обсмажте в ньому лисички і порізану цибулю.
Сіль і перець додаємо за смаком. Потім вливаємо вершки і смажимо тушкуємо до загустіння.
Перед подачею, присипте дрібно порізаною зеленню. Смачного!