Рецепт Смажені лисички з цибулею фото

Смажені лисички з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Лісіцкі - одні з найсмачніших і швидких в приготуванні грибів. Вони містять вітаміни B і D, які так необхідні нашій імунній системі. Давайте приготуємо їх, зберігши всі корисні властивості.

Опис приготування:

Смажені лисички з цибулею готуються просто. Обсмажуємо нарізані цибулю і моркву на олії, додаємо гриби, солимо, PERC і майже!

  • Лісіцкі - 600 грам
  • Вершкове масло - 10-12 Ст. Ложок (залежить від розміру сковороди)
  • Лук репсатий - 1-2 штук(1 велика або 2 невеликі цибулини)
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений чорний - За смаком
смажені лисички з цибулею - фото крок 1
1. Для початку чистимо і промиваємо лисички. Кладемо в друшляк і даємо воді стекти. Можна покласти на паперовий рушник і дати їм просохнути.
смажені лисички з цибулею - фото крок 2
2. Поки лисички висихають, нарізаємо цибулю півкільцями.
смажені лисички з цибулею - фото крок 3
3. Беремо моркву і натираємо її на середній терці.
смажені лисички з цибулею - фото крок 4
4. Вершкове масло (4 столові ложки) розтоплюємо на сковороді.
смажені лисички з цибулею - фото крок 5
5. Обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
смажені лисички з цибулею - фото крок 6
6. Razrezaem Лисички (досить крупно, так як сильно ужарітся).
смажені лисички з цибулею - фото крок 7
7. Знову розтоплюємо 4 столових ложки масла на сковороді і висипаємо лисички. При смаженні рекомендується їх помішувати.
смажені лисички з цибулею - фото крок 8
8. При смаженні лисички дають сік, який після можна використовувати для соусу. Його треба вилити в окрему миску.
смажені лисички з цибулею - фото крок 9
9. Додаємо в сковороду з грибами ще 2-3 столових ложки вершкового масла і дожаріваем хвилин 10-15. Після чого додаємо солі і меленого перцю за смаком.
смажені лисички з цибулею - фото крок 10
10. Змішуємо гриби з цибулею і морквою. Гарнір поливаємо соусом. Я, звичайно, !
Смачного!

Схожі рецепти