Смажені лисички з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Лісіцкі - одні з найсмачніших і швидких в приготуванні грибів. Вони містять вітаміни B і D, які так необхідні нашій імунній системі. Давайте приготуємо їх, зберігши всі корисні властивості.
Смажені лисички з цибулею готуються просто. Обсмажуємо нарізані цибулю і моркву на олії, додаємо гриби, солимо, PERC і майже!
- Лісіцкі - 600 грам
- Вершкове масло - 10-12 Ст. Ложок (залежить від розміру сковороди)
- Лук репсатий - 1-2 штук(1 велика або 2 невеликі цибулини)
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець мелений чорний - За смаком
1. Для початку чистимо і промиваємо лисички. Кладемо в друшляк і даємо воді стекти. Можна покласти на паперовий рушник і дати їм просохнути.
2. Поки лисички висихають, нарізаємо цибулю півкільцями.
3. Беремо моркву і натираємо її на середній терці.
4. Вершкове масло (4 столові ложки) розтоплюємо на сковороді.
5. Обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого кольору.
6. Razrezaem Лисички (досить крупно, так як сильно ужарітся).
7. Знову розтоплюємо 4 столових ложки масла на сковороді і висипаємо лисички. При смаженні рекомендується їх помішувати.
8. При смаженні лисички дають сік, який після можна використовувати для соусу. Його треба вилити в окрему миску.
9. Додаємо в сковороду з грибами ще 2-3 столових ложки вершкового масла і дожаріваем хвилин 10-15. Після чого додаємо солі і меленого перцю за смаком.
10. Змішуємо гриби з цибулею і морквою. Гарнір поливаємо соусом. Я, звичайно, !
Смачного!
Смачного!