Рецепт Лисички смажені з цибулею фото

Лисички смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Гриби , Цибуля , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

По приходу з лісу з лисичками очистіть їх від гілочок, промийте обсмажте з цибулею. Upravitesy для polchasa. Лисички смажені з цибулею готуються швидко і дуже просто. Смак у них - просто чудовий!

Опис приготування:

Лисички смажені з цибулею - проста і смачна заправка до різних страв - картоплі чи м'яса, а також смачна самостійна закуска, до якої можна просто подати чорний хліб. Гострота лука перемішується з солодкістю свіжих лисичок, а все блюдо виливає неповторний грибний аромат.

Як приготувати лисички смажені з цибулею?

1. Чисті лисиці з муссора, промийте від піску під проточною водою. Великі розріжте на кілька частин.

2. Цибулину очистіть, поріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору.

4. До обсмаженої цибулі додайте лисички. Гриби пустять сік, тому вогонь поставте на великий і рідина випарити.

5. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть. Помішуючи, обсмажте лисички до золотистого кольору.

Лисички смажені з цибулею готові! Подавайте з картоплею, котлетами або м'ясом.

Смачного!

  • Лісіцкі - 250-300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Лисички смажені з цибулею - проста і смачна заправка до різних страв - картоплі чи м'яса, а також смачна самостійна закуска, до якої можна просто подати чорний хліб. Гострота лука перемішується з солодкістю свіжих лисичок, а все блюдо виливає неповторний грибний аромат.

Як приготувати лисички смажені з цибулею?

1. Чисті лисиці з муссора, промийте від піску під проточною водою. Великі розріжте на кілька частин.

2. Цибулину очистіть, поріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору.

4. До обсмаженої цибулі додайте лисички. Гриби пустять сік, тому вогонь поставте на великий і рідина випарити.

5. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть. Помішуючи, обсмажте лисички до золотистого кольору.

Лисички смажені з цибулею готові! Подавайте з картоплею, котлетами або м'ясом.

Смачного!

Схожі рецепти