Лисички смажені з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
По приходу з лісу з лисичками очистіть їх від гілочок, промийте обсмажте з цибулею. Upravitesy для polchasa. Лисички смажені з цибулею готуються швидко і дуже просто. Смак у них - просто чудовий!
Лисички смажені з цибулею - проста і смачна заправка до різних страв - картоплі чи м'яса, а також смачна самостійна закуска, до якої можна просто подати чорний хліб. Гострота лука перемішується з солодкістю свіжих лисичок, а все блюдо виливає неповторний грибний аромат.
Як приготувати лисички смажені з цибулею?
1. Чисті лисиці з муссора, промийте від піску під проточною водою. Великі розріжте на кілька частин.
2. Цибулину очистіть, поріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору.
4. До обсмаженої цибулі додайте лисички. Гриби пустять сік, тому вогонь поставте на великий і рідина випарити.
5. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть. Помішуючи, обсмажте лисички до золотистого кольору.
Лисички смажені з цибулею готові! Подавайте з картоплею, котлетами або м'ясом.
Смачного!
- Лісіцкі - 250-300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Вершкове масло - 30-40 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Як приготувати лисички смажені з цибулею?
1. Чисті лисиці з муссора, промийте від піску під проточною водою. Великі розріжте на кілька частин.
2. Цибулину очистіть, поріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть нарізану цибулю і обсмажте, помішуючи, до золотистого кольору.
4. До обсмаженої цибулі додайте лисички. Гриби пустять сік, тому вогонь поставте на великий і рідина випарити.
5. Коли рідина випарується, приправити сіллю, поперчіть. Помішуючи, обсмажте лисички до золотистого кольору.
Лисички смажені з цибулею готові! Подавайте з картоплею, котлетами або м'ясом.
Смачного!