Млинці на вершковому маслі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і тонкі млинці з вершковим смаком і ароматом - що може бути смачніше на сніданок
Останнім часом млинці найчастіше печуть на рослинній олії, додають його в млинцеве тісто. Хочу розповісти вам, як приготувати смачні і тонкі млинці на вершковому маслі. Ніжний вершковий аромат масла підкреслює смак млинців, робить їх ще ніжніше. А якщо ще змастити гарячі млинці шматочком масла - вийде шедевр. Звичайно, таких млинців багато не з'їси. Але побалувати себе можна і потрібно. Перед вами рецепт млинці на вершковому маслі з фото. Готуємо!
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 75 грам
Збити яйця з сіллю і цукром до тих пір, поки цукор не розтане.
Додати половину молока і добре розмішати.
Всипати борошно і розмішати до однорідного стану тісто.
Потім влити молоко, що залишилося і знову добре розмішати тісто. У ньому не повинно бути ніяких грудочок.
Розтопити вершкове масло і влити його в тісто. Масло не повинно бути гарячим. Добре розмішати.
Випікаємо млинці на добре розігрітій сковорідці. Перед випіканням першого млинця раджу змастити сковорідку маслом.