Рецепт Лисички в вершковому соусі фото

Лисички в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Лисички в вершковому соусі - ситне самостійне блюдо. Хоча може виступати і як гарнір. Блюдо виходить ніжним, креязикам, ароматним. Солодкий смак вершків якнайкраще виявляє смак лисичок.

Лисички в вершковому соусі можуть доповнити будь-який гаряче блюдо, а можуть і самі бути вашим вечерею, наприклад. Хоча гриби, кажуть, нелегка їжа і пізно ввечері їх краще не їсти.

Як приготувати лисички в вершковому соусі?

1. Гриби очистіть, відваріть протягом 4-5 хвилин і відкиньте на друшляк. Великі лисички поріжте на частини.

2. Цибулю очистіть. Наріжте невеликими кубиками. Підсмажте його до золотистого кольору на вершковому маслі, помішуючи.

3. До цибулі в сковорідку додайте гриби. Коли пустять рідина, збільште вогонь до великого і випарити. Обсяг лисичок повинен стати втричі менше, а рідина - випаруватися.

4. Коли лисички підрум'яняться, влийте окропу. Лейте окропу стільки, щоб вода покрила дно, але щоб лисички в ній не плавали. Повільно, помішуючи, введіть борошно.

5. Зменшіть вогонь і додайте вершки, потім - сметану. Головне - вершки і сметана не повинні згорнутися, тому вогонь зменшуємо заздалегідь.

6. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. До кипіння доводити не треба!

Лисички в вершковому соусі готові! Любителям традиційних страв раджу подавати лисички в соусі з картоплею, зверху прикрасивши рубаним кропом.

Смачного!

  • Лісіцкі - 400 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Кіпятоу - 1/2 склянки
Лисички в вершковому соусі можуть доповнити будь-який гаряче блюдо, а можуть і самі бути вашим вечерею, наприклад. Хоча гриби, кажуть, нелегка їжа і пізно ввечері їх краще не їсти.

Як приготувати лисички в вершковому соусі?

1. Гриби очистіть, відваріть протягом 4-5 хвилин і відкиньте на друшляк. Великі лисички поріжте на частини.

2. Цибулю очистіть. Наріжте невеликими кубиками. Підсмажте його до золотистого кольору на вершковому маслі, помішуючи.

3. До цибулі в сковорідку додайте гриби. Коли пустять рідина, збільште вогонь до великого і випарити. Обсяг лисичок повинен стати втричі менше, а рідина - випаруватися.

4. Коли лисички підрум'яняться, влийте окропу. Лейте окропу стільки, щоб вода покрила дно, але щоб лисички в ній не плавали. Повільно, помішуючи, введіть борошно.

5. Зменшіть вогонь і додайте вершки, потім - сметану. Головне - вершки і сметана не повинні згорнутися, тому вогонь зменшуємо заздалегідь.

6. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. До кипіння доводити не треба!

Лисички в вершковому соусі готові! Любителям традиційних страв раджу подавати лисички в соусі з картоплею, зверху прикрасивши рубаним кропом.

Смачного!

Схожі рецепти