Gribи Лисички
(покроковий рецепт з фото)
Печериці або гливи - це частий гість на нашому столі. Є багато способів, розповім про один, як приготувати гриби лисички. Спершу відваріть їх у воді, а потім підсмажте зі сметаною.
Гриби в сметані - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру, наприклад, зі смаженою картоплею або пюре. Можете використовувати їх в якості підливи або є з шматком хліба. Подавайте гриби відразу після приготування або перекладіть їх в каструлю і зберігайте в холодильнику. Блюдо смачне і корисне.
- Лісіцкі - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
- Крем - 5-6 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
1. Вимийте гриби під проточною водою, потім помістіть їх в миску і залийте холодною водою, залиште на 5-10 хвилин.
2. Перекладіть гриби в каструлю і залийте водою, надішліть каструлю на вогонь і доведіть воду до кипіння, варите 15-25 хвилин.
3. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю з часником. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть цибулю, часник.
4. Варені гриби відкиньте на друшляк, потім додайте в сковороду.
5. За смаком посоліть і перемішайте вміст сковороди.
6. Додайте до грибів сметану і тушкуйте під закритою кришкою 2-4 хвилини.
7. Перекладіть гриби в сметані в тарілку. Додайте рубану зелень і насолоджуйтеся.