Лисички в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Лисички в сметанному соусі - просте і доступне блюдо, яке дуже легко готується. Знадобиться всього кілька інгредієнтів і трохи вільного часу. Блюдо добре поєднується з різними гарнірами
Перед вами - простий рецепт приготування лисичок в сметанному соусі. Перебираємо і промиваємо гриби, кидаємо їх на сковорідку і випаровуємо рідина. Окремо обсмажуємо цибулю, потім змішуємо гриби з цибулею, солимо і смажимо до готовності. В кінці кладемо сметану, перемішуємо і Томім блюдо на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром, у мене картопля і м'ясо. Хай щастить!
- Лісіцкі - 1 За смаком
- Крем - 300 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Гриби треба перебрати і промити.
Кладемо гриби на суху гарячу сковороду і чекаємо, поки випарується волога.
На окремій сковороді обсмажуємо в маслі подрібнену цибулю, до золотистого кольору.
Змішуємо гриби з цибулею, обсмажуємо з усіх боків. Сіль за смаком.
Кладемо сметану, перемішуємо і Томім блюдо на повільному вогні 5-7 хвилин.
Подаємо до столу з картоплею і м'ясом. Смачного!