Печериці з картоплею смажені
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати шампіньйони з картоплею смажені! Смачно і ситно: Усе, як ми любимо! Аромат ніжних грибів в поєднанні з ситної картоплею, цибулькою і зеленню - відмінний буде вечеря!
Розповім вам, як приготувати шампіньйони з картоплею смажені. Блюдо просте і ситне, вам точно сподобається. Впевнена, таке класичне блюдо не може не подобатися, воно буде відмінно поєднуватися і з салатами, і з консервацією, і з рибою, і з м'ясом. Вибір доповнень - за вами. Смачно і ніжно, рекомендую приготувати!
- Картопля - 700 грам
- Печериці - 300 грам
- Luk-salotų - 300 грам
- Масло оливкове - 1/3 склянки
- Спеції - За смаком
1. Помиємо, очистимо і подрібнити всі інгредієнти.
2. У сотейнику по черзі обсмажити гриби, цибуля і картоплю. Спеції додамо за смаком. Спочатку завантажуємо гриби, roza_ker, помішуючи.
3. Коли рідина з грибів випарується, додамо лук і обсмажити до прозорості, після чого додамо картоплю і спеції, смажимо до готовності картоплі.
4. От і все! насолоджуйтеся смаком!