Печериці з картоплею в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Представляю вам найсмачніше і саме ліниве блюдо - печериці з картоплею в сметані. Справжнісінький запечене задоволення. Читайте рецепт печериць з картоплею в сметані з фото і запам'ятовуйте!
Я, напевно, найледачіший людина на планеті. Точніше не ледачий, а економно витрачає час і сили І тому моє улюблене блюдо теж дуже і дуже лінивий. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати шампіньйони з картоплею в сметані. А якщо додати до цієї страви солоний помідор або огірочок… зареєструватися… мінімум зусиль, максимум задоволення - як в готуванні, так і в житті Читайте рецепт печериць з картоплею в сметані з фото.
- Картопля - 250 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 70 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Крем - 100 грам
- Сіль, спеції - - За смаком
Картопля помийте, очистіть і наріжте пластинками. Очищену цибулю дрібно наріжте.
Печериці помийте і наріжте невеликими шматочками.
На сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте цибулю з борошном. Борошно додасть цибулі красивий відтінок і дозволить зберегти бажану консистенцію страви. На іншій сковороді обсмажте до золотистого кольору гриби.
Картопля викладіть у форму для запікання. Додайте гриби, цибуля, спеції і сметану і все добре перемішайте. Можна також присипати сиром. Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 40 хвилин.
Ваш вечеря готова! Смачного!