Печериці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопелька, грибочки… Та ще сметанка, і цибулька, і свіжа зелень.. Ну як, потекли слинки? Тоді спробуємо приготувати шампіньйони з картоплею - просо, швидко, дуже смачно!
Гриби і картоплю - ці два продукти просто створені одне для одного, і їх смакове поєднання підкорило безліч кулінарів по всьому світу. Печериці з картоплею готують в усіх країнах і подають в шикарних ресторанах. Ну а ми чим гірші? Давайте приготуємо печериці з картоплею! Ну а на шкоду смаженої їжі ми закриємо очі - адже кожен має право на маленьку слабкість. Читайте рецепт приготування печериць з картоплею з фото!
- Картопля - 1 кілограм
- Свіжі печериці - 600 грам
- Цибуля - 300 грам
- Сіль, перець, зелень - - За смаком
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
Приготуйте продукти. Картоплю і цибулю очистіть, зелень промийте.
Очищену картоплю наріжте тонкою соломкою або невеликими брусочками.
Цибулю дрібно наріжте.
Цибуля викладіть на гарячу сковороду і обсмажуйте на рослинному маслі. Поки цибуля смажиться, наріжте промиті гриби дрібними шматочками або тонкими пластинками.
Додайте печериці до цибулі і смажте 10 хвилин (поки не випарується вся вода). Після цього додайте в сковороду картопля, сіль і Arte 20-25 хвилин до готовності картоплі. Поки картопля смажиться, наріжте зелень.
Готову картоплю розкладіть по тарілках, посипте свіжою зеленню і подавайте гарячою. Смачного!