Рецепт Печериці, фаршировані куркою фото

Печериці, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цікаве і дуже калорійне блюдо - печериці, фаршировані куркою. Гриби можна фарширувати овочами, куркою і сиром - на ваш погляд. Блюдо відмінно підійде на святковий стіл або фуршет.

Опис приготування:

Такі шампіньйони, фаршировані куркою в домашніх умовах стануть не тільки відмінним прикрасою будь-якого столу, але дуже красивим кулінарним блюдом. Начинка для грибів може бути найрізноманітнішою, але смак як і раніше залишиться незмінним. Запікається блюдо не більше півгодини.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 20 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Петрушка - За смаком
  • Зелень петрушки - За смаком
печериці, фаршировані куркою - фото крок 1
1. Фарширувати гриби ми будемо куркою. Для початку нам потрібно нарізати куряче філе.
печериці, фаршировані куркою - фото крок 2
2. Тепер обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
печериці, фаршировані куркою - фото крок 3
3. Очищаємо печериці: прибираємо ніжку і ретельно миємо.
печериці, фаршировані куркою - фото крок 4
4. Змішуємо курячу грудку з обсмаженою цибулею, солимо і приправляємо і починаємо начиняти печериці. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку.
печериці, фаршировані куркою - фото крок 5
5. Сиром можна і не посипати, але він створює приголомшливу корочку. Більш того, сир доповнює смак курки і грибів. Ще один невеликий секрет - начинку можна звільняти зі сметаною.
печериці, фаршировані куркою - фото крок 6
6. Подаємо на стіл на великому блюді і прикрашаємо зеленню. Прикрасити можна листям салату і свіжими овочами.

Схожі рецепти