Печериці, фаршировані куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве і дуже калорійне блюдо - печериці, фаршировані куркою. Гриби можна фарширувати овочами, куркою і сиром - на ваш погляд. Блюдо відмінно підійде на святковий стіл або фуршет.
Такі шампіньйони, фаршировані куркою в домашніх умовах стануть не тільки відмінним прикрасою будь-якого столу, але дуже красивим кулінарним блюдом. Начинка для грибів може бути найрізноманітнішою, але смак як і раніше залишиться незмінним. Запікається блюдо не більше півгодини.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 20 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Петрушка - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
1. Фарширувати гриби ми будемо куркою. Для початку нам потрібно нарізати куряче філе.
2. Тепер обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
3. Очищаємо печериці: прибираємо ніжку і ретельно миємо.
4. Змішуємо курячу грудку з обсмаженою цибулею, солимо і приправляємо і починаємо начиняти печериці. Зверху посипаємо сиром і ставимо в духовку.
5. Сиром можна і не посипати, але він створює приголомшливу корочку. Більш того, сир доповнює смак курки і грибів. Ще один невеликий секрет - начинку можна звільняти зі сметаною.
6. Подаємо на стіл на великому блюді і прикрашаємо зеленню. Прикрасити можна листям салату і свіжими овочами.