Рецепт Печиво «печериці» фото

Печиво «печериці»
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 25
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати смачні печеньки незвичайної форми. Вони смачно скрасять ваше чаювання. Читайте, як приготувати печиво"Печериці" і як можна швидше пробуйте з спекти.

Опис приготування:

Печиво такої форми може послужити відмінною прикрасою для обіднього столу. Спробуйте приготувати, і цей рецепт вам обов'язково сподобається. За бажанням печиво запросто можна прикрашати глазур'ю і всілякими кондитерськими посипаннями.

  • Крохмаль - 4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Ванільний цукор - 1 штука (упаковка)
печиво
Починаємо з основи - готуємо майбутнє тісто для печива. Розтираємо цукор разом з маслом і ваніллю. Додаємо в цю суміш яйця, гарненько перемішуємо. Поступово додаємо в суміш соду, крохмаль і борошно. Все це знову заважаємо, поки не отримаємо тісто.
печиво
З отриманого тесту зліпимо невеликі кульки, розміром з волоський горіх. Беремо шийку від пластикової пляшки, опускаємо його в какао. Після цього вдавлюємо тісто в шийку так, що б частину тесту виявилася всередині горла. Легенько перейдіть 2-3 рази і виймайте. Таким чином у вас вийшов печериця.
печиво
Тепер, коли печиво знайшло майбутню форму, викладаємо його на деко, попередньо застелений папером для випічки. Розігріваємо духовочку до стандартної температури випічки (приблизно 180 градусів), випікати близько 20-30 хвилин. Готово, смачного!

Схожі рецепти