Шашлик з курки з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів: швидкий і дуже смачний шашлик з курки з сосисками. Маринувати потрібно тільки курочку, не менше двох годин у холодильнику. Отже, дивимося!
Для маринаду я беру готові соуси і суміш спецій, але їх можна приготувати самостійно у себе на кухні. Маринад густий, не тече, замаринувати можна дому та взяти з собою в пакеті або судочку шашличок з собою на природу, посмажити на решітці. Сосиски беріть вищої якості, інакше вони просто розлізуться при смаженні. Пробуйте!
- Куряче філе - 500 грам
- Сосиски - 6-8 штук
- "соус тартар" - 100 грам
- Соус "барбекю" - 100 грам
- Спеції для шашлику - 1 Чайна ложка (сіль, паприка мелена, koriandr, базилік, цибуля, часник, кейбер, чорний перець, червоний гострий перець)
Вимийте філе і сосиски. Сосиски можна поки прибрати в холодильник, їх маринувати не потрібно.
Змішайте в пиалочки два види соусів зі спеціями.
Куряче філе порізати середніми шматочками, замаринуйте в соусі. Накрийте плівкою харчової і приберіть на 2 години в холодильник.
Бамбукові шпажки замочіть у воді на 1-2 годину, щоб не горіли на мангалі.
Бамбукові шпажки замочіть у воді на 1-2 годину, щоб не горіли на мангалі.
Сосиски порізати на три частини. Нанижіть на бамбукові шампури куряче філе, чергуючи з сосисками.
Смажте на решітці до готовності курки. Приблизний час - 15-20 хвилин. Періодично перевертайте шпажки щипцями.
Чи готові шашлички подавайте гарячими з улюбленими соусами і свіжими овочами. Приємного!